DJ Sistem.

Započeo Miky007, April 26, 2022, 22:34:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako naime pokušali smo dosta stvari oko ovog sistema i ne uspijeva nam kontaktirao sam par skriptera i svi vrte istu priču oko toga, ali nije to.
Tačnije da pređem na stvar kad pustimo audio stream samo onaj koji pusti pjesmu čuje, ostali ne čuju.

Početak kad se uđe u samu skriptu ovako piše:  NAPOMENE / IDEJE / ISPRAVKE / BUGOVI: - Fixati boombox jer je izbačen stream. ( U pitanju je Ideal Gaming )

Evo ispod i dijalog koji baziramo pa možete pogledati:

[pawn]
case D_PUSTIMUZIKU:
      {
          if(!response) return 1;
          new pjesma[256];
          if(sscanf(inputtext, "s[256]", pjesma)) return SPD(playerid, D_PUSTIMUZIKU, DIALOG_STYLE_INPUT, "{FFFFFF}Pustanje muzike", "Unesite 100 posto tacan stream link\nOva pjesma ce se ukljucit svim igracima", "Pusti", "Odustani");
         foreach(new i : Player)
            {
               if(Ulogovan == 1)
                {
                  if(RadioUkljucen == 1)
                  {
                     F_SCMF(i, -1, ""LINKBOJA"[MUZIKA]: Admin %s je pustio pjesmu za sve igrace.", GetName(playerid));
                     F_SCMF(i, -1, ""BIJELA"Ukoliko zelite zasebno stopirati pjesmu, koristite (/audiostop) ili (/podesavanja).");
                     PlayAudioStreamForPlayer(i, pjesma);
                     F_SCMF(i,X_IGBOJA,"(( %s je pustio muziku, ukoliko zelite ugasiti muziku /podesavanja.))", GetName(playerid));
                  }
                 }
         }
      }
[/pawn]
Post je malo duži, hvala na razumijevanju.
Poslednja Izmena: Maj 01, 2022, 17:40:53 POSLE PODNE od Deleted User

[pawn]if(Ulogovan == 1)
if(RadioUkljucen == 1)[/pawn]

Lmfao

Zašto ti je "Ulogovan" global varijabla? ???
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

[pawn]Ulogovan[playerid];
RadioUkljucen[playerid];[/pawn]

Da ne bude zabune, ne skriptam samo sam postavio problem Vlasnik sam. Nemam dodir sa skriptom što ne znam ne mogu pričati o tome. Jedino što znam otvoriti pawno i cijene promijeniti.  :D

Onda skreni pažnju skripteru.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

[pawn]new RadioUkljuceno[MAX_PLAYERS];[/pawn]
[pawn]if(RadioUkljuceno == 1[/pawn]