Kako da promjenim boju novca?

Započeo realivchaa, April 18, 2022, 11:13:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Zanima me kako da promjenim boju novca po default je zelena
Opširnije: /
Dodatno: /

Citat: Galardo poslato April 18, 2022, 11:25:08 PRE PODNE
Textdraw preko default?
Pa da tako sam ja i mislio al moram napraviti ono da se moze da mjenja novac da ne stoji stalno na 0 kontas?

Citat: ivobosnjak poslato April 18, 2022, 11:13:13 PRE PODNE
Pitanje/savjet: Zanima me kako da promjenim boju novca po default je zelena
Opširnije: /
Dodatno: /
Lepo imas na github neko je objavio al sam zaboravio koje
Zz
fakenexsus

Citat: ╲⎝⧹๖̶̶̶ζ[ɴᴇxꜱᴜꜱ]⧸⎠╱ poslato April 18, 2022, 12:33:39 POSLE PODNE
Lepo imas na github neko je objavio al sam zaboravio koje
Nema to vise na github onaj money-color include sto je playa objavio

Citat: ivobosnjak poslato April 18, 2022, 11:45:15 PRE PODNE
Pa da tako sam ja i mislio al moram napraviti ono da se moze da mjenja novac da ne stoji stalno na 0 kontas?
To nije uobste tesko ako se imalo razumes

Citat: ivobosnjak poslato April 18, 2022, 11:45:15 PRE PODNE
Vjerovatno imas neku funkciju tipa, najcesci oblik u balkanskim modovima, DajIgracuNovac.
Pronadjes funckiju i unutar njega svaki put formatiras string, te ga postavis u textdraw.

Citat: Galardo poslato April 18, 2022, 18:35:40 POSLE PODNE
Vjerovatno imas neku funkciju tipa, najcesci oblik u balkanskim modovima, DajIgracuNovac.
Pronadjes funckiju i unutar njega svaki put formatiras string, te ga postavis u textdraw.
Ma brate ni ne pokusavaj, hookovanje nativnih funkcija postoji od bog zna kad, y_less je cak y_hooks prilagodio da radi sa nativnim funkcijama ako se ne varam.
A i ne treba da budes genije da iskoristis macro funkciju za redefiniciju. Nego jbg, treba napraviti par funkcija od 5-6 linija da bi to sve radilo, a zasto bi ista radio ako moze zdravo na gotovo.
Doduse mi sto smo mu pomagali uvek, mi smo i krivi za ovo.

Sve sto treba je da se doda ovo pre nego sto se GivePlayerMoney prvi put pozove.
[pawn]
GivePlayerMoney2(playerid, ammount)
{
    //Code
    return GivePlayerMoney(playerid, ammount);
}
#define GivePlayerMoney GivePlayerMoney2
[/pawn]
Glavu dajem da u pola includova ima nesto slicno...

Citat: Deleted User poslato April 18, 2022, 18:44:13 POSLE PODNE
Ma brate ni ne pokusavaj, hookovanje nativnih funkcija postoji od bog zna kad, y_less je cak y_hooks prilagodio da radi sa nativnim funkcijama ako se ne varam.
A i ne treba da budes genije da iskoristis macro funkciju za redefiniciju. Nego jbg, treba napraviti par funkcija od 5-6 linija da bi to sve radilo, a zasto bi ista radio ako moze zdravo na gotovo.
Doduse mi sto smo mu pomagali uvek, mi smo i krivi za ovo.

Sve sto treba je da se doda ovo pre nego sto se GivePlayerMoney prvi put pozove.
[pawn]
GivePlayerMoney2(playerid, ammount)
{
    //Code
    return GivePlayerMoney(playerid, ammount);
}
#define GivePlayerMoney GivePlayerMoney2
[/pawn]
Glavu dajem da u pola includova ima nesto slicno...
I da su mu rekao da moze hook-at native fj. , glavu dajem da ne bi razumio, cak ni da sam mu prilozio primjer za to.
Ovako, spustim se na njihov nivo i objasnim sto prostije moze (ne mislim na code da bude prostiji).

Citat: Galardo poslato April 18, 2022, 18:48:28 POSLE PODNE
I da su mu rekao da moze hook-at native fj. , glavu dajem da ne bi razumio, cak ni da sam mu prilozio primjer za to.
Ovako, spustim se na njihov nivo i objasnim sto prostije moze (ne mislim na code da bude prostiji).
Kolike su sanse da ubaci DajIgracuNovac iz nekog treceg moda pa da se pita zasto ne radi?   :D

Citat: Deleted User poslato April 18, 2022, 18:53:43 POSLE PODNE
Kolike su sanse da ubaci DajIgracuNovac iz nekog treceg moda pa da se pita zasto ne radi?   :D
To je njihov problem, dok ne pocnu razmisljati malo glavom, provesti ce svoje "skriptanje" na ovom forumu.