oko animacija

Započeo Lazar_babuska, April 10, 2022, 20:51:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem , skinuo sam neke animacije sa servera kao filterskriptu , ubacim nazim filterskripte u server , udjem u server pise credist ko je napravio animacije tako da filterskripta ocitava da radu , ali kada udjem na server i kucam npr /anims ili /walk pise kao da komanda ne postoji , pomoc ?
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Pawno Code://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Verovatno imas loadovan neki drugi FS pre tog za animacije i on vraca 1 gde ne bi trebalo. Ako sam u pravu nece ni GM komande da ti rade, a i loadovanje tih animacija kao prve FS (samo menjanjem mesta u server.cfg) komande animacija ce poceti da rade (dok u GM verovatno nece)

filterscripts anims newyear
ovako mi stoji , newyear radi , a anims nece , mislim pise  da kao je ocitan FS ,ali kad udjem na server kucam neku CMD za animaciju ono nece...

Bolje da izvuces i ubacis u main gm lakse je...

ja ubacim u gm animaciju , i kad ukljucim animaciju prekine se posle 1,2 sec ?
tacnije ne prekine se nego igrac zabode u mesto samo
Poslednja Izmena: April 10, 2022, 21:22:05 POSLE PODNE od Lazar_babuska

da da kontam , ali kako npr kad kucam /gwalk da igrac ide sve dok ne kliknem mis ili Space ??

CMD:
CMD:gwalk(playerid, params[])//89
{
   new ssr;
   if(sscanf(params, "i", ssr)) return SendClientMessage(playerid,0xEFEFF7AA,"USAGE: /gwalk [1/2]");
   if(ssr < 1 || ssr > 2) { SendClientMessage(playerid,0xEFEFF7AA,"USAGE: /gwalk [1/2]"); }
   if (ssr == 1) { ApplyAnimation(playerid,"PED","WALK_gang1",4.1, 0, 1, 1, 1, 1, 1); }
   if (ssr == 2) { ApplyAnimation(playerid,"PED","WALK_gang2",4.1, 0, 1, 1, 1, 1, 1); }
      return 1;
}

Vidi na google koji su sve argumenti za ApplyAnimation, znam da ima nesto za loop ali sam zab koji tacno argument...