[GM] Balkan Truck 1.0 By LuxZillo

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Oktobar 26, 2011, 14:42:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

imas bug sa vremenom...

btw pohvala za trud ;)

ja sam taj mod preveo jos prije mjesec i pol :P
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Zlatan_Ibrahimovic

Citat: panameR. poslato Oktobar 27, 2011, 18:07:11 POSLE PODNE
imas bug sa vremenom...

btw pohvala za trud ;)

ja sam taj mod preveo jos prije mjesec i pol :P

ne razumijem sa vremenom xD kojim? jer ima svakakvih

Ovako mi je nesto potrebno , planiram da ga editam mozda ga i postavim a mozda i napravim server ali neverujem pre bih ga postavio ovde sto cu i da uradim kad ga editam.
Opis ti je 10/10
Mod sam probao i on je 10/10 nemam reci :D
Script Begginer

Svaka cast. :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

dinopetrunic

Ovako ja napravim sve i kako onda dodat ip adresu servera u vas modem ???? molim pomoc.......al da nije preko 192.168.1.1 nego u connesting networku negdje isto se moze

dodas port, 7777 imas tut-ova pogledaj tamo...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Super mali .. :) 10/10 opis mali ali pregledan :) Planirao sam oko bozica da napravim jedan Truck Server :) Mozda cu uzeti malo ovaj mod