Oko Dialoga

Započeo Jovan Spasic, Februar 03, 2022, 23:57:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam mali problem oko dialoga
Deo skripte: [pawn]Vaš odgovor[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]Vaš odgovor[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ovako napravio sam opciju za vlasnika da ima da iskljucuje i ukljucuje neke komande napravio sam to za 5 - 6 komandi i sada koristio sam termary operator kako se zvase i sada kada je komanda ukljucena pise U Funkciji a kada je komanda iskljucena pisace Nije u Funkciji Sada sta je problem ja sam napravio sve to u jednoj liniji ali pawno je radio crash zbog predugackog kao dialoga i sada pokusao sam podeliti to na 2 dela kako ne bi bilo sve na jednoj liniji i odradio sam nesto udjem ukucam i otvori dialog ali vidi se samo opcija 3,4,5 a 1,2 opcija se uopste ne vidi E sad moze mi neko reci kako bi ja mogao da napravim da radi to kako treba
Poslednja Izmena: Februar 04, 2022, 21:57:55 POSLE PODNE od 'xza

Koristi format i strcat

U prevodu, formatiras string da prikaze ovo oko prve komande, zatim odmah ispod sa strcat stavis u neki veci string.
Sledecu komandu formatiras u isti string, i isti princip, sa strcat stavljas u veci.

Zatim samo kada prikazujes dialog, prikazes veci string

Citat: V01D poslato Februar 04, 2022, 00:14:58 PRE PODNE
Koristi format i strcat

U prevodu, formatiras string da prikaze ovo oko prve komande, zatim odmah ispod sa strcat stavis u neki veci string.
Sledecu komandu formatiras u isti string, i isti princip, sa strcat stavljas u veci.

Zatim samo kada prikazujes dialog, prikazes veci string
Ipak sam se snasao al svakako hvala. LOCK