Probelm sa ENBom

Započeo Bendzo22, Januar 19, 2022, 09:52:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Koristijo sam ENB prije jedan mjesec i radio mi je normalno nije bagovo ali kad sam vratijo winodws pocelo mi je bagati sjeckati imam 32 25 FPS a prije sam imo 60 120 FPS
Poslednja Izmena: Januar 19, 2022, 09:57:10 PRE PODNE od Bendzo22

Koristijo, vratijo

LOL

Sta ce ti ENB za koji kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaC?

Jbg brate nisi dao nikakve informacije mozemo samo da nagadjamo....

Neka moja predpostavka je ili povecana grafika na slabijoj grafi (recimo na very high i umesto low, ili mozda Anti Aliasing upaljen trenutno a da nije bio ranije ili tako nesto). Imaj u vidu u zavisnosti od podesavanja ENB-a, moze on da radi a da ne izgubis FPS.

I druga, ako imas integrisanu grafu a pored nje imas i normalnu, onda da ti GTA radi na integrisanoj trenutno...Tako da ono pogledaj, mene je to jebalo kad sam nesto pomerao PC i nekako uspeo da ustekam HDMI u maticnu umesto u graficku (mada moze se to i softwerom promeniti).

I naravno vidi drajvere...

Citat: grim reaper. poslato Januar 19, 2022, 17:12:15 POSLE PODNE
Koji enb je u pitanju?

ENB iskr. nemam pojma to sam uz modpack dobijo. Modpack se zove Newtonzz Modpack V2 i radio mi je top ali sada ne radi

Nije dobijo nego dobio, ne budite nepismeni...

Citat: bi$hop poslato Januar 19, 2022, 15:56:09 POSLE PODNE
Koristijo, vratijo

LOL

Sta ce ti ENB za koji kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaC?
Vauu pa ovo je forum za gramatiku (za maternji jezik)
ne kapiram zasto prepravljate druge kako pisu dal je u redu ili uredu
gledajte sebe

Citat: _audi poslato Januar 20, 2022, 18:24:05 POSLE PODNE
Vauu pa ovo je forum za gramatiku (za maternji jezik)
ne kapiram zasto prepravljate druge kako pisu dal je u redu ili uredu
gledajte sebe
A zasto se vi protivite pravopisu? Valjda je bolje da ume da napise neku rec lepo.
I da, gledamo sebe.

Citat: bi$hop poslato Januar 20, 2022, 19:39:12 POSLE PODNE
A zasto se vi protivite pravopisu? Valjda je bolje da ume da napise neku rec lepo.
I da, gledamo sebe.
Hvala bogu ne protivim se pravopisu al iskreno ako ne vas mene boli kurac koje skolovan a ko ne

Citat: bi$hop poslato Januar 20, 2022, 15:34:15 POSLE PODNE
Nije dobijo nego dobio, ne budite nepismeni...

Zivim u Sloveniji gjde nije ista grmatika. [Kod njih je sve kontra] : )  i zasto me popravljas ako i sam mozes da razumijes sta sam napiso...

Takoder ja sam KRAJSNIK  i za mene ce uvIjek biti DobIjo BIjo itd...
Poslednja Izmena: Januar 26, 2022, 10:35:14 PRE PODNE od Bendzo22

Popravljeno imo sam virus na računaru i zbog toga mi je sjeckalo skino sam anti virus i nasao virus.
Hvala na predjlozima !  ;)