Joint SYS

Započeo noddy_, Februar 07, 2022, 12:00:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Slade poslato Februar 07, 2022, 22:27:43 POSLE PODNE
Prvi ali najvazniji savjet, pocni praviti includes, FS niko ne koristi vec 10 godina, ogranicene su, i useless.
- Postujuci ovaj moj komentar iznad, eliminirat ces nepotreban kod poput registracije i logina, biblioteke poput YSIa i generalno command procesora.
- Kada pravis vec  tako simple sistem, ne bih volio iskreno vidjeti da mi se neki najprostiji include oslanja na neku vecu biblioteku poput YSIa, tako da svakako bi koristio obicne timere i funkciju za pokretanje samog procesa pusenja, a da je krajnji korisnik pozove kada zeli, u kojoj zeli komandi u kojem god on koristi komandnom procesoru.
- SetTimerEx je sasvim dovoljan sa iskljucenim repeaterom i def. varijablom za player timer, i zapravo u tom slucaju ti je potrebna samo 1 varijabla, i to za timer, i naspram nje mozes sve provjeravati, sam Timer, da li je kreiran timer odnosno dal konzumira timer, i eventualno unistiti da u slucaju da igrac umre ili nesto tako slicno.
- Mozda da generalno spustis taj TD jos nize, ovako izgleda bas nekako random na sredini ekrana. Mozes to i rucno podesiti "otprilike" u vec napisanom kodu, a naravno da dobijes idealnu poziciju moras se vratiti u TDeditor.
- Generalno mozda taj TD posto je simple ali i jako mal, da bude iznad mape recimo?

Neki prijedlozi  8)

Hvala, poštujem!
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page


Kolko drama ima u 7 grama