Objekti za vozila

Započeo JohnYT, Oktobar 09, 2021, 23:42:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako dodavao sam objekte na sultana (spojler,vatra itd...) I kad sam zavrsio spremio sam to kao filterscriptu tj da mi bude u .pwn fajlu, zanima me kako sad da to ubacim u mod tacnije kad sam ingame i kad sjednem u nekog sultana i upisem cmd sta ja znam tipa /johnkreten da se ti objekti automatski dodaju na sultana i ostanu sacuvani na njemu sve dok se ne proda ako neko moze pomoci bio bih zahvalan
Deo skripte: [pawn]//[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Poslednja Izmena: Oktobar 13, 2021, 02:44:48 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Uradis komandu i vidis ID vozila i onda setas te dodatke na taj ID vozila??

Pa taj dio oko komande me i jebe ne znam kako da napravim cmd da se postave ti objekti

[pawn]new Objekt[MAX_PLAYES];
CMD:vehdodatci(playerid, params[])
{
   new VID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"#LOGIN: "BELA"Morate da se ulogujete !");
   Objekt[VID] = CreateDynamicObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); // Ovd ubacis svoj CreateDynamicObject
   AttachDynamicObjectToVehicle(Objekt[VID], VID, -0.43, 0.0, 0.785, 0.0, 0.1, 0.0); // Ovo takodje menjas jer ce se onk zbugat obj
   return 1;
}[/pawn]
Poslednja Izmena: Oktobar 10, 2021, 00:29:55 PRE PODNE od Fergosonn

Citat: Fergosonn poslato Oktobar 10, 2021, 00:28:54 PRE PODNE
[pawn]new Objekt[MAX_PLAYES];
CMD:vehdodatci(playerid, params[])
{
   new VID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"#LOGIN: "BELA"Morate da se ulogujete !");
   Objekt[VID] = CreateDynamicObject(18646, 10.0, 10.0, 10.0, 0, 0, 0); // Ovd ubacis svoj CreateDynamicObject
   AttachDynamicObjectToVehicle(Objekt[VID], VID, -0.43, 0.0, 0.785, 0.0, 0.1, 0.0); // Ovo takodje menjas jer ce se onk zbugat obj
   return 1;
}[/pawn]

Hvala puno