Error

Započeo ᴄ ᴀ ꜱ ᴛ ᴇ ʟ ʟ ᴏ, Septembar 28, 2021, 18:29:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): error 017: undefined symbol "cache_get_field_content"
Deo skripte:
cache_get_field_content(i, "v_tablice", VehicleInfo[vehicleid][vTablice], _dbConnector, 16);

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Da li moze neko pomoci oko ovoga posto nisam do sad nikad nista radio oko sqla ovo mi je prvi put trazio sam po forumima zbog cega ovo izbacuje ali bukv nema nista
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2021, 00:45:11 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Razlicita verzija mysql plugina (includa) od one koju pokusavas da koristis i kodu. Razlog tome je verovatno sto se mysql plugin menjao drasticno tokom svoje evolucije i skoro uvek je imao promene koje totalno sjebu postojeci kod. Ako je neko koristio R5, pa R6 ili R7 i nakon toga R33 e taj zna o cemu ja pricam, sve ovo ostalo je maciji kasalj.

Inace ako pogledas releases, videces i mali change log u R40.
renamed cache_get_field_content to cache_get_value_name (_int and _float likewise)

Tako da u tvom slucaju treba ti bas cache_get_value_name umesto cache_get_field_content
I da odmah kazem, ne secam se kada je uveden onaj argument na pocetku za row index tako da ako pocne da ti se buni oko toga, tvoj najbolji prijatelj je https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/wiki

Citat: Deleted User poslato Septembar 28, 2021, 19:49:38 POSLE PODNE
Razlicita verzija mysql plugina (includa) od one koju pokusavas da koristis i kodu. Razlog tome je verovatno sto se mysql plugin menjao drasticno tokom svoje evolucije i skoro uvek je imao promene koje totalno sjebu postojeci kod. Ako je neko koristio R5, pa R6 ili R7 i nakon toga R33 e taj zna o cemu ja pricam, sve ovo ostalo je maciji kasalj.

Inace ako pogledas releases, videces i mali change log u R40.
renamed cache_get_field_content to cache_get_value_name (_int and _float likewise)

Tako da u tvom slucaju treba ti bas cache_get_value_name umesto cache_get_field_content
I da odmah kazem, ne secam se kada je uveden onaj argument na pocetku za row index tako da ako pocne da ti se buni oko toga, tvoj najbolji prijatelj je https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/wiki
Hvala ti drug puno, ima jos normalni ljudi sto oce objasnit