GrebGreb sistem

Započeo _tayloR, Jul 22, 2021, 01:46:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Göppert poslato Jul 26, 2021, 17:09:27 POSLE PODNE
Prošao sam formalno kroz kod ima tu greškica i slabe optimizacije ali je dobar sistem

P.S.
[pawn]   new _tayloRM = random(6)+1;

switch(tayloRM) {
[/pawn]
Ovdje ti se ne poklapa new i switch.

I da, jednostavnije ti je koristiti y_timers
[pawn]SetTimerEx("_grebAward", 3000, false, "d", playerid);[/pawn]
si mogao lagano staviti pod defer _grebAward(playerid),
i dole
[pawn]timer _grebAward[3000](playerid)
{
  kod u tajmeru
}[/pawn]
i mnogo bolje bi bilo sa te strane, ostalo je kul pohvalno je što umjesto copy paste filterskripti praviš nešto svoje, 8/10.

YSI users be like:

Citat: // xunder poslato Jul 27, 2021, 00:37:38 PRE PODNE
YSI users be like:

Razumem da je nešto što ekšli pomaže ali ovo..jes da su balanced interno tajmeri al opet :D

Citat: Sage poslato Jul 27, 2021, 01:04:41 PRE PODNE
Razumem da je nešto što ekšli pomaže ali ovo..jes da su balanced interno tajmeri al opet :D

Nemam nista protiv YSI, koristim ga od kada znam za SAMP ali je smijesno sto se u svakom topicu forsira njegovo koriscenje.
Naravno bez uvrede Goppertu i bilo kome ko je slicno nesto napsao, znam da hocete samo da pomognete i date savjet.  :-*

Obrisani komentari svadje

Inace lep sistem

Facebook - Klik

Citat: // xunder poslato Jul 27, 2021, 02:29:51 PRE PODNE
Nemam nista protiv YSI, koristim ga od kada znam za SAMP ali je smijesno sto se u svakom topicu forsira njegovo koriscenje.
Naravno bez uvrede Goppertu i bilo kome ko je slicno nesto napsao, znam da hocete samo da pomognete i date savjet.  :-*

To isto kao da gledas nekoga kako igra fudbal u papučama i kazes mu e tebra obuci patike bit ces brzi, bar meni je 5x brze i lakse napisati defer timer(playerid); nego SetTimerEx("timer", 1000, false, "d", playerid);
Svako iznosi svoje misljenje i drago mi je da se otvara debata u vezi bilo cega, tu smo da ramjenimo misljenja i iskustva, fino sam napisao da mu je jednostavnije koristite y_timers u tom slucaju jer nema zajebancije neke na njemu je izbor, nikog se ovde ne prisiljava a inace debata kao debata, prosjecan razgovor nisam bio u tu pa ne znam kakva je svadja izbila ugl toliko od mene respect za tebe ali YSI includes su 2 svjetlosne godine ispred defaulta

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi