/apermission

Započeo Goku ^, Maj 08, 2021, 19:04:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Napravio sam da preko /apermission moze igrac da vidi svu imovinu koji level treba id cena i vlasnik problem je sto moze najvise da se vidi 180 kuca, ja ocu sad da napravim da mogu da tipa sledeca strana i tu da bude jos 180 kuca ali ne znam kako.
Deo skripte:
[pawn]Dialog:adminpanel(playerid, response, listitem, inputtext[])
{
   if(response)
    {
      switch(listitem)
      {
         case 0:
         {
             if(PlayerInfo[playerid][pKurcinela] < 1) return SCM(playerid,NS_ORANGE, "* Nemate ovlascenje za dalju upotrebu ovog dialoga.");
             Dialog_Show(playerid, adminpanelstauts, DIALOG_STYLE_INPUT,"Administrator Panel", ""BELA"Unesite ID/Ime_Prezime igraca\n* Ova komanda radi iako je igrac offline!", "Dalje", "Izlaz");
         }
         case 1:
         {
             if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SCM(playerid,NS_ORANGE, "* Nemate ovlascenje za dalju upotrebu ovog dialoga.");
             Dialog_Show(playerid, astaffstats, DIALOG_STYLE_INPUT,"Administrator Panel", ""BELA"Unesite ID/Ime_Prezime igraca kome zelite da pregledate staff stats:", "Dalje", "Izlaz");
         }
         case 2:
         {
                if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SCM(playerid,NS_ORANGE, "* Nemate ovlascenje za dalju upotrebu ovog dialoga.");
             Dialog_Show(playerid, predjlogiadmini, DIALOG_STYLE_INPUT,"Administrator Panel", ""BELA"Unesite text koji zelite da posaljete vlasniku:", "Dalje", "Izlaz");
         }
         case 3:
         {
             if(PlayerInfo[playerid][pApermsrv] < 1) return SCM(playerid,NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande");
             spodesavanja(playerid);
         }
         case 4:
         {
                new str[512];
             format( str, sizeof( str ), ""BELA"Kuce ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Firme ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Stanovi ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Vikendice ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Saloni ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Ulice ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Rent ("SIVA"%d"BELA")\n"BELA"Poslovna Vozila ("SIVA"%d"BELA")", Iter_Count(Houses), Iter_Count(Firme), Iter_Count(Stan), Iter_Count(Vikendica), Iter_Count(Saloni), Iter_Count(Street), Iter_Count(Rent), Iter_Count(vposlovno));
            Dialog_Show(playerid, statsimovina, DIALOG_STYLE_LIST, "Spisak imovine", str, "Izaberi", "Izlaz");
         }
      }
   }
   return 1;
}
Dialog:statsimovina(playerid, response, listitem, inputtext[])
{
   if(response)
    {
      switch(listitem)
      {
         case 0:
         {
            new subString[15000], string[15000], string2[15000];
            foreach(new i : Houses)
            {
               format(subString, sizeof(subString), "%d (%d $%d)\t%s\n",i, KucaInfo[kLevel], KucaInfo[kCena],  KucaInfo[kVlasnik]);
               strcat(string, subString);
            }
            format(string2, sizeof(string2), "ID (Level Cena)\tVlasnik\n%s", string);
            Dialog_Show(playerid, null, DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS, "Spisak svih kuca", string2, "Izlaz", "");
         }[/pawn]
Poslednja Izmena: Maj 09, 2021, 01:02:27 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

npr, ako ti je to strana jedan, to znaci da je onda to npr case 1(slucaj 1)
i ti sada moras da napravis deo skripte koji ce te te prebaci na case 2
kopiras skriptu od case 1 i izmenis tekst itd
ako kontas sta hocu da ti kazem
ako ne znas napisacu ti ja kod.
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Decko radije izbrisi post da se ne blamas 15k string?

Citat: Lucas.PwN poslato Maj 08, 2021, 20:20:24 POSLE PODNE
Decko radije izbrisi post da se ne blamas 15k string?
Pre sam preko taj string povecavao taj kao "Limit" u startu je pisalo tipa 50 kuca pa sam povecao string i tako se sve vise i vise povecavao taj kao "Limit" pa posle je stigao do 180 kuca max i vise nisam mogao da povecavam broj.

Citat: DavidScript poslato Maj 08, 2021, 20:06:28 POSLE PODNE
npr, ako ti je to strana jedan, to znaci da je onda to npr case 1(slucaj 1)
i ti sada moras da napravis deo skripte koji ce te te prebaci na case 2
kopiras skriptu od case 1 i izmenis tekst itd
ako kontas sta hocu da ti kazem
ako ne znas napisacu ti ja kod.
Probao sam otprilike i ja tako nesto ali opet krece od ID 0 a ja hocu znas stao sam na 180 pa nadalje da bude 181 182 na drugu stranu kapiras