Error

Započeo Kenny19961, April 19, 2021, 18:49:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37740) : error 033: array must be indexed (variable "Brusilica")
Deo skripte:
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]			= 	cache_get_field_content_bool(0, "brusilica");

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
//
Poslednja Izmena: April 21, 2021, 11:31:58 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Iz nekog razloga ti je Brusilica niz a ne obicna variabla (makar tako izgleda po erroru).

Citat: Deleted User poslato April 19, 2021, 19:10:30 POSLE PODNE
Iz nekog razloga ti je Brusilica niz a ne obicna variabla (makar tako izgleda po erroru).

A htio sam dodati kod pljacke zlatare da se koristi brusilica i kad je kupis hocu dqa se cuva na users i to sam stavio pod:
forward OnAccountLoad( playerid );
public OnAccountLoad( playerid ) {

ali izlazi ovaj error, gore sam definirao na pocetku:
new bool:Brusilica[MAX_PLAYERS];

cek cek jesi dodao playerinfo,resetplayer,sql_user_update_disc,OnAccountLoad sad neznam kako su tebi definisane ove stvari ali tu sve to moras imat da ti fukcionira
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Ako si je dodao kao:

Onda je i koristis kao
Brusilica[playerid]

A ne kao
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]

Citat: Deleted User poslato April 19, 2021, 20:07:41 POSLE PODNE
Ako si je dodao kao:

Onda je i koristis kao
Brusilica[playerid]

A ne kao
PlayerInfo[ playerid ][ Brusilica ]

Izadje mi onda ovo kad tako stavim:
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : error 017: undefined symbol "cache_get_field_content_bool"
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : warning 213: tag mismatch: expected tag "bool", but found none ("_")

A kad stavim umjesto cache_get_field_content_bool = cache_get_field_content_int onda izadje :
C:\Users\Kenan\Desktop\Project Meanwhile - v2.0\gamemodes\MW.pwn(37881) : warning 213: tag mismatch: expected tag "bool", but found none ("_")
Poslednja Izmena: April 19, 2021, 22:34:47 POSLE PODNE od Kenny19961