Ucitavanje

Započeo yeet, April 18, 2021, 04:07:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ucitavanje
Deo skripte:
//

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):

znaci sve sam pokusao update streamer povecat stream distance sa 300 cak na 800 haha smanjio objekte nepotrebne i dalje tipa ako si udaljen od zida 3 metra ajmo rec vidis kao plavu crtu odnosno nebo cak sam gledo dali ima nekih mapa u blizini ima cak i nema za divno cudo. Ako netko zna jos neko rijesenje bilo bi zahvalan
Poslednja Izmena: April 19, 2021, 03:13:36 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Jel imas neku sliku nesto da pokazes to

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Imas sliku da vidimo ??
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

evo tu je kad se odaljis nevidi se vise zid https://imgur.com/PNGZ9vI

a ovdje se vidi bukvalno pomjerio sam se 2 cm https://imgur.com/X7VKJGZ

s obzirom ext se super ucitavaju samo se interijeri neucitavaju normalno
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Napravi simple komandu i vidi koliko imas objekata trenutno u tom range-u
format(string,sizeof(string),"Trenutno vidite %d objekata.",Streamer_CountItems(STREAMER_TYPE_OBJECT));

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato April 18, 2021, 16:38:10 POSLE PODNE
Napravi simple komandu i vidi koliko imas objekata trenutno u tom range-u
format(string,sizeof(string),"Trenutno vidite %d objekata.",Streamer_CountItems(STREAMER_TYPE_OBJECT));

Trenutno vidite 19967 objekata.

sta reci

Galardo

*

mgWhosyGD

Bice da si presao 500 objekata u tom nekom krugu gde se nalazis.. Neka me ispravi neko ako gresim ipak sam penzioner ranije je bio limit kada dodjes do tog broja desi se taj problem..

Citat: ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂ poslato April 18, 2021, 22:34:47 POSLE PODNE
Bice da si presao 500 objekata u tom nekom krugu gde se nalazis.. Neka me ispravi neko ako gresim ipak sam penzioner ranije je bio limit kada dodjes do tog broja desi se taj problem..
od 037 je 1000 limit mada možda je smanjio ili ima createobject-e tkd streamer ne može raspolagat sa svih 1000

Citat: ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂ poslato April 18, 2021, 22:34:47 POSLE PODNE

pa posto sami int ima 631 objekat mislim da je toga vjerovatno manju mapu i cao

Hvala svima na pomoci :)