Ucitavanje mapa

Započeo ᴄ ᴀ ꜱ ᴛ ᴇ ʟ ʟ ᴏ, Septembar 24, 2020, 14:32:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): U ruskim modovima sam vidio da gotovo sve mape stavljaju npr new_salon.inc i u skripti je ubaceno ono #include itd itd bukv sve sam tako uradio prebacio streamer iz tog moda itd ali isti k na ruskom modu se perfektno ucitava a kod mene prelose
Deo skripte:
#include		"../source/mapping/new_salon.inc"

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Vaš odgovor

Nije samo poenta ubaciti mapu, vec je i podesiti.

Prvo - Prioritet objekti : To znaci da podesavas draw i stream distance na objektima u zavisnosti od njihove vaznosti i velicine. Ako na primer imas zgradu, kod zgrade objekat vrata, itd, na zgradi stavis veci draw i stream distance, na vratima manji, da bi se prvo prikazala zgrada sa vece razdaljine, pritom ti omogucava da se vise objekata ucita ako tako mogu da srocim

Drugo - Mozes da smanjis broj objekata : Jednostavno smanji broj objekata exterijera, dok svaki interijer stavljas u poseban Virtual World, tako da se odredjena mapa kreira samo u jednom virtuelnom svetu

Trece - Optidraw : https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=672784

Nisam naisao na jos metoda, najbolje je da pogledas na tom modu odakle si mape uzeo i vidis kako je uradjeno, posto je modularan mod, bice ti lako da nadjes :)