New Yorker OGC

Započeo Lyzzi, Avgust 27, 2020, 21:13:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Uvod

New Yorker Online Gaming Community je nova zajednica osnovana Avgust meseca 2020. godine. Zajednica okuplja ljubitelje video igrica, zabave i dizajna . Osnovana je s ciljem da se na jednom mestu okupe ljubitelji video igrica, budući dizajneri. New Yorker želi da okupi sve ljude sa dobrim namerama kako bi zajedno učili, razvijali zajednicu i naravno kako bi se zajedno zabavljali. Želimo da nastavimo da okupljamo ljude i negujemo prijateljstva koja smo stekli igrajuci SA:MP, zato je ovo pravo mesto za sve one koji misle kao i mi. Ukoliko vam bude bila potrebna bilo kakva pomoć, obratite se našoj administraciji koja ima višegodišnje iskustvo u radu.

New Yorker Staff Team

Owners: Lyzzi & Ajax
Scripter: Ajax
Mapper: Lyzzi & NYRP Team

O Nama

Lyzzi - Owner(Cheiff Administator,Web and Game Server Hosting,Chief Administrator.NY:RP Founder)

- Direktor Administracije

Ajax- Owner(Cheiff Administator,Chief Administrator,NY:RP Founder,Scripting and Coding GameMode,Web Devolper and Scripter)

- Direktor Scripting Team

O GameMode

Default Script: GTA RP
Modified Script: NY:RP 1.0
Current Version: NY:RP 0.3.7 R4

Ostalo

U ovoj temi dobicete informacije oko server.Bit ce prezentovani nove mape,sisteme,poslovi.Takodje bit ce objavljen datum objave opena naseg servera.Ponedeljak stize forum i bit ce objavljeno detalnije informacije oko dalnjeg rada servera takodje bit ce prezentovani mape i sisteme.Koji nas scripter ubacice na serveru.

Stay Tunde vas NY:RP Staff Team
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2020, 21:15:50 POSLE PODNE od Lyzzi

Zar NewYork nije u Americi ?  :D

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Srećno sa radom , svaki server ima podrsku od mene

Citat: Lyzzi poslato Avgust 27, 2020, 21:13:37 POSLE PODNE
O GameMode

Default Script: GTA RP
Modified Script: NY:RP 1.0
Current Version: NY:RP 0.3.7 R4

Engleski level expert kao i razumevanje verzionisanja moda :D
Modified Script: NY:RP 1.0 i onda trenutna verzija skripte(Current Version) pada na 0.3.7 R4, sto nema veze sa vezom a kamoli sa verzijom moda :D
Povezati verziju gamemode skripte i verziju samp klijenta i dobiti samp server.. Fascinantno :D

Forum

Postovani,obavestavamo vas da je forum napokon stigao.Nas forum koristi SMF Sowatvare,thema se konstantno se apdejtuje i bit ce dodate puno novih stvari.Mape i Sisteme od naseg servera najverovatnije prezentovacemo veceras ili tek sutra.Pozicije za GameMastera i Lidere otvorice se za 2 dana.

Link foruma : http://ny-rp.tk/index.php

Stay Tunde vas NY:RP Staff Team

Sve mi se svidja , svaka cast :D . Podrska od Mene . I Inace ako mozes slucajno da se javis u Pm , ti meni ili ja tebi.

Novosti - Slika Spawn-a i Burga

Postovani,u ovom postu ocu da vam prezentujem Mape Burga i Spawna koje se nalaze na nasem serveru.Server je u konstantnom radnjenja.Takodje uskoro bit ce najava za opena.Sutra u 20:00h na nasem forumu otvoraju se konkurse,ko oce moze da se prijavi.Forum je u fazi konstantnog radjenja uskoro ide i novi desing.

Mapa - Spawn

Mapa - Burg - KFC

Stay Tune vas NY:RP Staff Team

Citat: Cokenzi poslato Septembar 01, 2020, 14:22:43 POSLE PODNE
Engleski level expert kao i razumevanje verzionisanja moda :D
Modified Script: NY:RP 1.0 i onda trenutna verzija skripte(Current Version) pada na 0.3.7 R4, sto nema veze sa vezom a kamoli sa verzijom moda :D
Povezati verziju gamemode skripte i verziju samp klijenta i dobiti samp server.. Fascinantno :D
i ti si tamo u svom postu pogrešio link foruma pa ti niko ništa nije reko

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Mini Obavestenje + Mapa Banka

Postovani igraci SA-MP, i korisnici Balkan Samp zajednice.Ocu da vas obavjestim da IP Adress-a je stigla.Uskoro na nasem forumu bit ce otvorene pozicije i bit ce objavljen datum opena.Takodje u ovom postu prezentujemo vas mapu Banke koja nas server posedjuje.Ocekujemo kao zajednica da nam date podrsku.

IP: 94.23.165.229:7797

Stay Tuned vas NY:RP Staff Team

Citat: Lyzzi poslato Septembar 04, 2020, 21:35:37 POSLE PODNE
Mini Obavestenje + Mapa Banka

Postovani igraci SA-MP, i korisnici Balkan Samp zajednice.Obavestavamo vas da je otvoren Konkurs za Administraciju.Slobodni su sva mjesta od TGM do A5.Popunite formular ko misli da je spreman da bude clan NY:RP Staff Tima,obavezno ostavite vas FB ili Instagram nalog kako bi mogli da vas iskontaktiramo.

Konkurs za Ulazak u Administraciju - OTVOREN - KLIKNI ME NEZNO

IP: 94.23.165.229:7797

Stay Tuned vas NY:RP Staff Team

Sretno.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Srecno
klizim po mahali skrolam instagram