Sta smo to nekada ranije radili?

Započeo Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _, Septembar 18, 2020, 00:06:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima , otvaram ovu temu kako bi pre svega malo skrenuo paznju sa nekih negativnih stvari i rasprava na ovom forumu i kako bi sve clanove vratio malo nazad u proslost ali pozitivno

Dok sam sedeo nesto razmisljam a ovo je samo jedan od primera , kako sam do samo pre par godina da bi uhvatio radio stanicu na telefonu ili radio aparatu morao da letim po sobi/prostoriji kako bi pronasao lokaciju tacnu inace bi u suprotnom sustalo dok u danasnje vreme digital streaminga cini mi se da je to nekako ,,nestalo,, i ,,izumrlo,, .

Sta je to sto ste nekada ranije radili a sto je u danasnje vreme moderan sistem promenio na laksi ili drugaciji nacin?

Ako moderatoru smeta tema , neka je locka nisam znao gde da je postavim :)

Pa dosta se muzika promenila , produkcija iste je laksa , mada i teza malo... Zavisi iz kog ugla gledas... Pre mi je trebalo dosta duze da napravim neki beat , sada to radim veoma brzo i efiksno jer mi sadasnjost to omogucava.. Takodje nekada si ima 2Megapixela fotoaparat , a danas imas telefon koji poseduje 20Megapixela...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja