Oko YINI-a

Započeo Lyzzi, Septembar 16, 2020, 11:27:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Poceo sam da radim DM mod od 0 i ubacujem laganica YINI.I kad ubacim kompajlam i izlazi jebeni warning

Deo skripte: [pawn]C:\Users\bojco\OneDrive\Desktop\Kentacky DM\gamemodes\KDM1.pwn(234) : warning 203: symbol is never used: "YSI_MAYBE_HEAP_MALLOC"[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): I ja definisem ovako

#define YSI_MAYBE_HEAP_MALLOC posle toga jedan mi reko ovako definisi #define YSI_NO_HEAP_MALLOC isto izbacuje taj warning....Do sad ovaj problem nisam imao nemoguce da je do mene ili do kompa....

Pa obrisi to nigde se ne koristi

Citat: __vedran.xyz77 poslato Septembar 16, 2020, 12:17:21 POSLE PODNE
Pa obrisi to nigde se ne koristi

De da obrisem ?
Pre da sam definisao izbacio mi warning

Daj mod
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Reseno , Pawno bio problem
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Iznad #include za ysi stavis #define YSI_NO_HEAP_MALLOC i problem rjesen

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 16, 2020, 17:17:40 POSLE PODNE
Pa lockaj temu ako je reseno :)

Ne mogu ja lockati... Iznenadjuje me tvoja inteligencija VinnyPu :o