Dinamicno kreiranje organizacija Pomoc

Započeo Simkeeee, Septembar 16, 2020, 15:37:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): U pitanju je neki error uzeo sam od jednog lika za moj mod od 0 i sada mi izlazi error da je undefined symbol MAX_ORGS a define je uradjen i sve new MAX_ORGS[MAX_PLAYER]; i izlazi error evo vam pawn code kaze da je problem na liniji 51 eto vam u kod kako sam stavio ako moze help
Deo skripte:
Pawno Code: [Izaberi][pawn]
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : error 008: must be a constant expression; assumed zero
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : warning 224: indeterminate array size in "sizeof" expression (symbol "")
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds)
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : warning 224: indeterminate array size in "sizeof" expression (symbol "")
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds)
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(51) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod: [Izaberi]
new OrgInfo[ MAX_ORGS ][ ORG_INFO ], Text3D:OrgLabel[ sizeof(OrgInfo) ], Text3D:ZauzimanjeLabel[ sizeof(OrgInfo) ], KreiraOrg[ MAX_PLAYERS ], KreiraZonu[ MAX_PLAYERS ], bool:KreiraPickup[ MAX_PLAYERS ], PoslaoSavez[ MAX_PLAYERS ];

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):

Znas li da moras FS prilagoditi modu ?

Nisam kuci pa ko moze nek mu helpa  8)
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

fs mislis filterscript cek znaci to mora da bude u filterscript folderu kao ili sta ne razumem

Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja.