POMOC

Započeo AlEkSaNdArJeZdA, April 04, 2021, 15:47:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ljudi zna li ko ovaj problem da resi?
Kad u samp debug sejvam poziciju u folderu samp-savedpositions nema te lokacije.
Imali pomoci?

jesi probo da udes u obican samp pa ides /save ?
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

jesam al opet nista nema  :'(

obrisi savedpositions.txt,
ako nista obrisi ceo GTA SA user files, i onda probaj opet.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

ne radi odo izbrisem gta i samp pa ponovo skinem
inc hvala

opet ja,reinstaliro sam i gta i samp nije radilo pa sam obriso gta user files nije opet radilo.Jutros opet skidoh gta i samp, e sad u folderu my computer-gta user files-samp nema nista sem userdata.dat

izbrisi iz GTA San Andreas User Files fajl gta_sa.set
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

uspeo sam da sacuvam jednu kordinatu,sad ista stvar ukucam /save blabla nema sacuvan u savedpositions

Napravi komandu pa cuvaj u scriptfiles...

sad sam googlo zasto i naisao sam na slucaj istom tvome lik je rekao da je slucajno izbrisao neki file .dll eh sad sta ti mozes tu uradit on je cijeli system ponovo digao a tvoja solucija je ta da mozes

[pawn]Malware. Malware programs create additional . ...
Restore your system. ...
Reinstall the application. ...
Update drivers. ...
Update Windows.[/pawn]

nakon toga restartaj comp deinstaliraj znaci nemoj izbrisat nego deinstaliraj Display adapters u "Device Manager" i onda gore imas onaj kurac da ti sve update nakon toga opet restartaj komp obrisi cijeli gta skini gta sa nekim torrentom nemoj ovde compresed files picka materina jer tu takoder imas stvari koji ti jebe dll windows files.. ako ti to nebude radilo neznam rusi system dizi novi sta da ti drugo kazem... ili ovo napravi komandu /savepos i toe to

const fs = require("fs");
const saveFile = "savedpos.txt";

mp.events.addCommand("save", (player, name = "No name") => {
    let pos = (player.vehicle) ? player.vehicle.position : player.position;
    let rot = (player.vehicle) ? player.vehicle.rotation : player.heading;

fs.appendFile(saveFile, `Position: ${pos.x}, ${pos.y}, ${pos.z} | ${(player.vehicle) ? `Rotation: ${rot.x}, ${rot.y}, ${rot.z}` : `Heading: ${rot}`} | ${(player.vehicle) ? "InCar" : "OnFoot"} - ${name}\r\n`, (err) => {
        if (err) {
            player.notify(`~r~SavePos Error: ~w~${err.message}`);
        } else {
            player.notify(`~g~Position saved. ~w~(${name})`);
        }
    });
});

e fala care,sta mislis jel valja ova komanda