Komanda /cc

Započeo ᴄ ᴀ ꜱ ᴛ ᴇ ʟ ʟ ᴏ, Avgust 25, 2020, 14:56:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Zabode mi server na sekundu kad /cc
Deo skripte:
CMD:cc(playerid, params[]){
	if(PI[playerid][pAdmin] < 1) return Error(playerid, "Nisi administrator!");

for(new i = 0; i < 50; i++)
	{
	    SCMTA(BELA, " ");
	}
	SCMTA(SERVER_COLOR, "CC: {FFFFFF}Chat je obrisan od strane Admina!");
	SCMTA(BELA, "=== www."col_server"eob-rpg{FFFFFF}.com ===");
	new buffer[54];
	format(buffer, sizeof(buffer), "[A-INFO]: %s je ocistio chat.", GetName(playerid));
	PAdm(ZUTA, buffer, 1);
	return true;
}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Vaš odgovor
Poslednja Izmena: Avgust 26, 2020, 13:34:40 POSLE PODNE od Švabо

Ali ne zabode. :)
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Nije to do servera već do tebe
pretraži na YT ovo FIX PACK ДЛЯ GTA SAMP i skapiraćeš šta trebaš da radiš

Tu ne zabode server,nego do tebe.
Instaliraj samp addon 2.4 i nece ti kocit tako sam isto sebi popravio.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Ne mora znaciti da je do njega

CMD:cc(playerid){
	if(PI[playerid][pAdmin] < 1) 
		return Error(playerid, "Nisi administrator!");

for(new i = 0; i < 20; i++) {
	    SCMTA(BELA, " ");
	}

new buffer[54];
	format(buffer, sizeof(buffer), "[A-INFO]: %s je ocistio chat.", GetName(playerid));

PAdm(ZUTA, buffer, 1);
	return 1;
}

Bezpotrebno je cistiti 50 linija ako igracev chat moze samo 20 da vidi, vrv je zbog toga

Citat: __vedran.xyz77 poslato Avgust 25, 2020, 20:42:52 POSLE PODNE
Ne mora znaciti da je do njega

CMD:cc(playerid){
	if(PI[playerid][pAdmin] < 1) 
		return Error(playerid, "Nisi administrator!");

for(new i = 0; i < 20; i++) {
	    SCMTA(BELA, " ");
	}

new buffer[54];

PAdm(ZUTA, buffer, 1);
	return 1;
}

Bezpotrebno je cistiti 50 linija ako igracev chat moze samo 20 da vidi, vrv je zbog toga

Jeste bespotrebno ali jeste do njega, secka klijent, neka printa tickrate pre i posle (i u toku loopa) i neka vidi da je do njega
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2020, 20:56:20 POSLE PODNE od skritpe iz 2007 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Citat: skritpe iz 2007 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°) poslato Avgust 25, 2020, 20:54:50 POSLE PODNE
Jeste bespotrebno ali jeste do njega, secka klijent, neka printa tickrate pre i posle (i u toku loopa) i neka vidi da je do njega
Znam da je meni jednom bio loop na 75 za cc i da nije bilo do clienta, nego sam ga smanjio i fixalo se

Citat: __vedran.xyz77 poslato Avgust 25, 2020, 22:48:02 POSLE PODNE
Znam da je meni jednom bio loop na 75 za cc i da nije bilo do clienta, nego sam ga smanjio i fixalo se
Ja kažem da je do klijenta, imam i ja pc na kom je lag (W10) i kada sam ušao sa starijeg PC (W7) nije bilo laga

Neki modovi imaju i po 120 pa ne zalaga

Do sampa je, neđe radi kako treba a negde ne, kada smanjiš naravno da je veća šansa da ne friza jer nema mnogo toga klijent da obradi

Ne znam stvarno sta je ali do servera 100% nije jer bi po toj logici Skill arena itekako frizala kada upališ sve chatove :D