Bug oko /v

Započeo cobex, Avgust 21, 2020, 00:02:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):E ovako, do skoro je sve radilo normalno pa sam ja nesto dirao, ne znam sta i od tada kada kucam /v ne kaze nista
Deo skripte:
Ispod post

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
//
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2020, 14:01:58 POSLE PODNE od Švabо

YCMD:v(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused help
	#pragma unused params
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"(( INFO ))"BELA" :Morate se ulogovati da bi ste koristili ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1)
	{
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
	}
	if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] != -1)
	{
    if(strcmp(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2]][vVlasnik], GetName(playerid), false)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vozilo koje je bilo u vasem vlasnistvu je prodato, zatrazite od admina skidanje kljuca!");
	}
	SPD(playerid,250,DIALOG_STYLE_LIST, ""SPLAVA"Auto", "Informacije\nZakljucaj/Otkljucaj\nLociraj vozilo\nParkiraj vozilo\nPromena boje\nOstavi u vozilu\nUzmi iz vozila\nProdaj vozilo\nUgradi radio\nRadio\nProdaj vozilo igracu", "Odaberi", "Nazad");
	return 1;
}

Zaboravio sam isto reci da mi ne rade komande /proveri i na /stats podeo za vozila, verovatno sam nesto obrisao, ne znam stvarno sta.....

Uzmi izvorni mod na kojem si radio i prekopiraj komande koje ti ne rade, ovde ti jedino ne moze valjati dialogid tj. ovo:
SPD(playerid,250,DIALOG_STYLE_LIST,   ...

Proveri da se ne mesa sa nekim drugim ID-em ili jednostavno za taj ID mozda nista nisi ni pisao nista u OnDialogResponse.

Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

Citat: XACK poslato Avgust 21, 2020, 01:22:07 PRE PODNE
Uzmi izvorni mod na kojem si radio i prekopiraj komande koje ti ne rade, ovde ti jedino ne moze valjati dialogid tj. ovo:
SPD(playerid,250,DIALOG_STYLE_LIST,   ...

Proveri da se ne mesa sa nekim drugim ID-em ili jednostavno za taj ID mozda nista nisi ni pisao nista u OnDialogResponse.
Probao ali isto, sad cu probati sa drugog accounta..

Bio je samo problem do acc ubagao sam ga totalno, hvala na pomoci