Mapa

Započeo X-Skyz, Jul 04, 2020, 20:14:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Mapa error compile,   error 013: no entry point (no public functions)
Deo skripte: CODE
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): CODE
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Linija greske : centralparkl = CreateDynamicObjectEx(19377, 763.33197, -1297.13232, 8.77710,   90.00000, 0.00000, 90.00000, 600.0, 600.0);
Poslednja Izmena: Jul 10, 2020, 02:37:47 PRE PODNE od Vasic
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Ako koristis San Marino/Athlone mod, zanemari taj error, nista ti ne skodi

Ne moze se mapa compile,ima taj error zbog kojeg se ne moze nista dalje nastavit kod ATH mapa.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Btw kompajlas glavni pwn fajl, a pwn fajl za mape samo sačuvaš

Ovo se i meni dešava, ja sačuvam ne compile-am, i onda ostane pravo ime a ne editovano

athmape (ili kako vec ide) je samo fajl sa mapama, stavljeno je tako da se samo moze includati u main fajlu i njega samo kompajlujes

Ne znam koliko se puta treba ponoviti ljudima da se pri include-anju nekog modula, kompajluje samo glavni .pwn fajl. Naucite sta zapravo znaci include i kako radi..

Sada, verovatno da imas errore/warninge u glavnom .pwn fajlu, mape samo sacuvas i onda vidi da li ce da se compile-a glavnim pwn fajl, tacnije mod.

Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

i meni isto se desilo resenje kod ATH mapa
#include <a_samp>

samo compile-as mape , i posle mod i tjt , ne bi trebalo biti errora..