Komanda /vozila

Započeo CoffinKing, Jun 12, 2020, 09:12:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem: Kako napraviti komandu /vozila koja ce proveriti da li igrac poseduje vozila, ako poseduje pitace ga da li zeli da ih spawnuje ili ne zeli, ako ih spawnuje i posle izadje sa servera vozila nestanu. Koristim Balkan Dragons v2.0 gamemode.
Dio skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 09:15:22 PRE PODNE od Lazar Nerandzic

Hoćeš li neku pesmu još na connectu gratis

Ne razumem cemu takvi odgovori i provokacije? Ja sam samo pitao ako neko moze da mi napise kako bi izgledala ta komanda, nisam planirao da budem bezobrazan. Ako ne planiras da pomazes nemoj da zajebavas.

Okej, taj sistem ima oko 300 linija i mislis da ce ti neko to napisati, pogotovo zato sto niko nema tvoj kod niti zna imena varijabli

Nebitne su varijable, snasao bih se da ih zamenim. Ako je to toliki problem onda mi ne treba komanda. Moze li neko da mi sastavi obican kod da kad se igrac uloguje na server da mu se spawnuju vozila i kad se izloguje da mu nestanu? ili je i to 300+ linija

Citat: CoffinKing poslato Jun 12, 2020, 11:04:43 PRE PODNE
Nebitne su varijable, snasao bih se da ih zamenim. Ako je to toliki problem onda mi ne treba komanda. Moze li neko da mi sastavi obican kod da kad se igrac uloguje na server da mu se spawnuju vozila i kad se izloguje da mu nestanu? ili je i to 300+ linija
Nije 300+ linija, ali kao sto je vec Vedran spomenuo, ne znamo tvoje varijable, kako mislis da ti napravimo?
There are two ways to write error-free programs; only the third one works.

Brate ovde imas milion modova objavljenih jel tesko da skines i pogledas tamo kako je odradjeno i uradis kod sebe tako...

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Ja da znam na sta tacno trebam da obratim paznju ne bih postavljao Topic ovde.

Citat: CoffinKing poslato Jun 13, 2020, 15:55:27 POSLE PODNE
Ja da znam na sta tacno trebam da obratim paznju ne bih postavljao Topic ovde.
CMD:v