Samp profiler

Započeo Chikov, Jun 05, 2020, 18:49:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Hteo bi pitat kako da tocno ubacim samp profiler, znaci pokusao sam svakako, nisam pocetnik, al opet mi nece mozda je do mene, pa ako je neko to koristio da mi objasni tacno sve kako sta gde?

tacno si nam nista rekao bukv...

https://github.com/Zeex/samp-plugin-profiler#installation

procitaj to ako opet ne znas sta kako napisi STA te koci a ne koci me nesto

U server.cfg dodas

profiler_gamemodes <imemoda>
profiler_output 1

Onda dodas u modu ovo

[pawn]
public OnGameModeInit()
{
    Profiler_Start();
    return 1;
}

public OnGameModeExit()
{
    Profiler_Stop();
    return 1;
}
[/pawn]

Output ce ti biti u root\\gamemodes folderu pod imenom: imemoda-profile.html

Citat: omcho poslato Jun 06, 2020, 15:37:18 POSLE PODNE
tacno si nam nista rekao bukv...

https://github.com/Zeex/samp-plugin-profiler#installation

procitaj to ako opet ne znas sta kako napisi STA te koci a ne koci me nesto
A sta da ti objasnim pitao sam fino, Kako da ubacim samp profiler, netko sto je koristio to da mi objasni, prvo skines to, ubacis to, to to to. Probavao sam svasta.

Citat: Im the Emmett huh poslato Jun 06, 2020, 20:29:05 POSLE PODNE
U server.cfg dodas

profiler_gamemodes <imemoda>
profiler_output 1

Onda dodas u modu ovo

[pawn]
public OnGameModeInit()
{
    Profiler_Start();
    return 1;
}

public OnGameModeExit()
{
    Profiler_Stop();
    return 1;
}
[/pawn]

Output ce ti biti u root\\gamemodes folderu pod imenom: imemoda-profile.html
A jel treba jos nesto, na pimer kao gore include <profiler> i to stvarno sam pokusavao tu jebenu stvar 1 sat da ubacim i nikako da mi izbaci, kad gasim mod kucam exit u client

Citat: Chikov poslato Jun 07, 2020, 13:55:50 POSLE PODNE
A jel treba jos nesto, na pimer kao gore include <profiler> i to stvarno sam pokusavao tu jebenu stvar 1 sat da ubacim i nikako da mi izbaci, kad gasim mod kucam exit u client
Pa logicno da moras staviti include  ???, i kad gasis server ne gasi na X nego kucas u konzoli exit

Citat: Chikov poslato Jun 07, 2020, 13:53:51 POSLE PODNE
A sta da ti objasnim pitao sam fino, Kako da ubacim samp profiler, netko sto je koristio to da mi objasni, prvo skines to, ubacis to, to to to. Probavao sam svasta.

tvoje reci su sledece

Citat: Chikov poslato Jun 05, 2020, 18:49:00 POSLE PODNE
Hteo bi pitat kako da tocno ubacim samp profiler, znaci pokusao sam svakako, nisam pocetnik, al opet mi nece mozda je do mene, pa ako je neko to koristio da mi objasni tacno sve kako sta gde?
pokusavao si sve sem da procitas kako da se ubaci na github-u bukvalno ti pise sta kako i gde cak pise i kako da build-as plugin sa source code-om znaci jedino da ti crta neko

Citat: omcho poslato Jun 07, 2020, 17:23:28 POSLE PODNE
tvoje reci su sledece
pokusavao si sve sem da procitas kako da se ubaci na github-u bukvalno ti pise sta kako i gde cak pise i kako da build-as plugin sa source code-om znaci jedino da ti crta neko
Reko da sam probao sve citao sam nisam glup momak, ne treba mi ovde da pametujes, takvi ko ti se trebaju banovat, ako je neko koristio pitao sam da mi objasni korak po korak. Of boze.