Ne ocutava mape

Započeo Kenan1921, Maj 20, 2020, 03:07:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Znali neko zasto mi ne ocitava mape ingame kada ih ubacim u skripti, compile je vazda bez ikakvih errora ali ingame mape nema
Dio skripte:
Pawno Code:

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod:
//
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Maj 20, 2020, 15:36:26 POSLE PODNE od daddy.

Kako kreiras objekte gdje ih ubacis

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Vecinom je CreateDynamicObject

Ja sam jednom imao problem gdje sam skinio neku mapu s neta, nisam uopce gledo samo sam copy-paste, na kraju se ispostavilo da tih preko 700 objekata nije bilo convertano na incognito streamers, i streamer mape su mi se zglitchale. Probaj vidjet ako imaš negdje, valjda se to zovu statični objekti, pa ako nisu pod(jer pretežno ni u kojem drugom slučaj nije potrebno), convert. Ili je možda problem što nemaš streamer/ne učita se plugin.
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Je*eno svaki dan isti problemi de druze googlaj samo ti problema fixani po google imas koliko hoces
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Moze neko objasnit nekako ne mogu da nadem na netu osim engleskih stranica a slab sam s engleskim

Citat: Kenan1921 poslato Maj 20, 2020, 13:23:59 POSLE PODNE
Moze neko objasnit nekako ne mogu da nadem na netu osim engleskih stranica a slab sam s engleskim
Brt, postoji google translate potrudi se malo, ne mozemo mi sve da ti nacrtamo.
Skines ovaj streamer https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases
Napravis u svoj server folderu folder plugins tu ubacis streamer.dll i streamer.so, onda odes u server.cfg i ispod filterscript ubacis ovo --> plugins streamer
Onda odes u stremer folder, pawno-->include---> stremaer. Uzmes kopiras taj file, odes u svoj server folder-->pawno--->include i paste file, onda odes u pawno, otvoris skriptu i ispod #include <a_samp> upises #include <streamer>

Nadam se da si skapirao  :)