Number of vehicle mode 0

Započeo Ryan Firenzo, Maj 10, 2020, 18:10:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):  imam problem so number of vehicle mode 0 , stavim u scriptifiles u papku "Vozila" oko 270-280 vozila privatni/org/posao/rent i dr. vozila sve, i onda kad krenem server "samp-server" idem na server i nema ni jednog auta, idem onda u scriptifiles u papku "Vozila" i vidim da je prazna, nema ni jednog auta, svaki put kad krenem servera isto mi se desava??Help? znam da je neki problem do pwn gmodu ali nemogu srediti :D ... Isto i kad udjem na server i napravim auto privatno preku /server - napravi vozila, ili preku autosalonu i onda posle restartujem server i pak u papku scriptfiles - "vozila" i na server opet prazno nema nijedno auta, help? :'(
Dio skripte: /
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):/
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/5dYnZWa
Poslednja Izmena: Maj 10, 2020, 18:13:01 POSLE PODNE od Ryan Firenzo

Postoji mogučnost da je saving(čuvanje) system bugged.
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Pogledaj sistem ucitavanja :)
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Okej e stavi katanac sredio sam bug ... hvala svima sto ste se potrudili
Poslednja Izmena: Maj 11, 2020, 15:48:09 POSLE PODNE od Ryan Firenzo