Pomoc

Započeo Jesteibice, April 13, 2020, 19:50:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Treba mi ovako nesto kao sto je na videu
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://www.youtube.com/watch?v=HVn3ZhqXWeI

AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Ovo je pomoc, ovdje ne trazis fs,funkcije,sisteme. Ali u svakom slucaju napravis array boja od tamnijih do svjetlijih.
Zatim napravis novi timer od 100ms koji se ponavlja i svaki put kad se ponovi, bude druga boja dok ne dodje do zadnje boje i kad se opet ponovi onda ga sakrijes. Nadam se da si shvatio princip na kojem radi.

Citat: TarikBrt poslato April 14, 2020, 16:10:02 POSLE PODNE
Ovo je pomoc, ovdje ne trazis fs,funkcije,sisteme. Ali u svakom slucaju napravis array boja od tamnijih do svjetlijih.
Zatim napravis novi timer od 100ms koji se ponavlja i svaki put kad se ponovi, bude druga boja dok ne dodje do zadnje boje i kad se opet ponovi onda ga sakrijes. Nadam se da si shvatio princip na kojem radi.
Ok je to, ali kao da niste pogledali video dakle ja zelim da nadjem kada igrac kupi telefon koji je 500$ da mu izbaci -500 a kada zavrsi posao i dobije 200$ da mu ispise +200.Znaci kada izgubi pare -cifra a kada dobije +cifra

Pa to ce ti bit automatski kad formatiras.

Edit: sad sam vidio da je druga boja za minus u principu je isto samo dodas provjeru ako je money negativn da koristi drugi array boja
format(string, sizeof(string), "$%d", money);
//Ukoliko je money negativan automatski ce bit minus tu
Poslednja Izmena: April 14, 2020, 16:20:02 POSLE PODNE od TarikBrt