Damage informer!

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, April 06, 2020, 11:12:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem (error/warning): Pitao sam nesto za Damage Informer i neko mi je postavio onaj engleski forum SAMP sajt, sa kojeg sam uzeo taj Damage Informer, lepo ga ubacio u skriptu, sve kao sto tamo pise i nema nikakvih errora. Ali to nije bilo to sto sam zeleo, ja hocu onakav Damage Informer kao sto je na svim serverima, znaci da pise u dodjem desnom/levom uglu onako sa zelenim slovima, a ne ovako kao na slici i ovaj teskt je predugacak.
Dio skripte: //
Debug iz server_log (ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema (obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/ohW3Tr8
Founder of
Digression Community

AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Emmett poslato April 06, 2020, 21:32:56 POSLE PODNE
Zasto bi mu to davao kad sam mu ja dao originalan latest include?
Koga boli k sto si ti njemu dao ja sam mu dao tut kako da odradi tkd pozz

Citat: Lestra_Dev poslato April 07, 2020, 10:12:36 PRE PODNE
Koga boli k sto si ti njemu dao ja sam mu dao tut kako da odradi tkd pozz
Ti se mnogo nesto tripujes a zapravo ne znas ni osnove PAWN jezika, o'ladi malo? Skapiraj da nemas pojma nista u vezi skriptanja :)
Koga boli k sto si ti njemu dao TUTORIJAL neki tamo kad ima sve lepo objasnjeno na github-u, a da, pa ti ni ne znas sta je github :D

Citat: Emmett poslato April 07, 2020, 10:15:17 PRE PODNE
Ti se mnogo nesto tripujes a zapravo ne znas ni osnove PAWN jezika, o'ladi malo? Skapiraj da nemas pojma nista u vezi skriptanja :)
Koga boli k sto si ti njemu dao TUTORIJAL neki tamo kad ima sve lepo objasnjeno na github-u, a da, pa ti ni ne znas sta je github :D
Joj kolko se proseravas niko ovaj damage osim SA/ZG i stafforda ni imao dok nije agency objavio tutorial kako da se odradi i sad nesto tu pricas aj mrs

Citat: Lestra_Dev poslato April 07, 2020, 10:26:37 PRE PODNE
Joj kolko se proseravas niko ovaj damage osim SA/ZG i stafforda ni imao dok nije agency objavio tutorial kako da se odradi i sad nesto tu pricas aj mrs
HAHAHAHAHAHAH NE BLAMIRAJ SE ALO  :'( :'(
Očigledno si samo za te servere i cuo, niti znas kad je napravljen include, niti znas ko je napravio, niti znas gde se sve i ko je sve koristio tako da cuti

Citat: Emmett poslato April 07, 2020, 10:28:49 PRE PODNE
HAHAHAHAHAHAH NE BLAMIRAJ SE ALO  :'( :'(
Očigledno si samo za te servere i cuo, niti znas kad je napravljen include, niti znas ko je napravio, niti znas gde se sve i ko je sve koristio tako da cuti
Ja kazem ono sto jest a jedino i igram na SA a na klipovima sam vidio da i zg ima sto je realno realno je dok ejdzensi nije izbacio samo su ti serveri imali nemoj da kakis mnogo

Citat: Lestra_Dev poslato April 07, 2020, 10:38:02 PRE PODNE
Ja kazem ono sto jest a jedino i igram na SA a na klipovima sam vidio da i zg ima sto je realno realno je dok ejdzensi nije izbacio samo su ti serveri imali nemoj da kakis mnogo
Hahahahahah pa možda na balkanu samo alo, jel se bodes?