Potrebno misljenje

Započeo Profesor., April 01, 2020, 18:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, nedavno sam odlucio da kupim neki laptop solidan ne tako jak od nekih 1000e nego onako prikladan trenutnoj situaciji a da tu i tamo mogu pogirati neku igru gta v, cs go, bas nisam neki informaticar pa mi treba vasa misljenja koji od navedenih laptopa dole bi mogao pokrenuti nesto od toga.

Laptop 1
Laptop asus x554l
I3 5 generacije
8gb ddr3
Intel hd 5500
1tb disk

Laptop 2
Laptop HP neki graficka je AMD nije mi prodavac naveo koliko gb i to
Intel i3, 4gb ram, 1tb hdd, Win10...

3x USB
1x Hdmi
1x ethernet
1x Aux
1x Dvi
1x optična enota
1x SD card reader

Laptop 3
Lenovo G560,
Procesor: Intel I3
Pomnilnik: 4.00 GB
Disk: 230 GB + ugradjen ssd 300GB

Laptop 4
HP EliteBook 2560p.,
i5 procesor,
8Gb RAM,
160Gb SSD harrd disk,
PCI kartica z dodatnima dvema USB 3.0 prikljuckoma,
Win 10 slo verzija.

Pa pazi,ako si namijenio samo da igras igrice,bolje ti je kupiti pc za te pare,a ukoliko si student ili nesto gdje ti je neophoodan laptop mozes uzeti za manje pare nesto solidno sto ce sluziti te.

Ma ne igram bas puno igre studiram radim onda al sad posto je ovo stanje nit radim nit studiram reko dok je toga da malo se vratim u stare dane pa da se sta i poigra, a nekako mi je vise laptop potrebniji jer mogu preko njega i da ucim msm lakse je ako me razumijes nego sjediti za racunarom vise od pola noci, komotinije je ako me razumijes haha  ;)

Citat: Profesor. poslato April 01, 2020, 18:10:05 POSLE PODNE
Ma ne igram bas puno igre studiram radim onda al sad posto je ovo stanje nit radim nit studiram reko dok je toga da malo se vratim u stare dane pa da se sta i poigra, a nekako mi je vise laptop potrebniji jer mogu preko njega i da ucim msm lakse je ako me razumijes nego sjediti za racunarom vise od pola noci, komotinije je ako me razumijes haha  ;)
Okej,ne bih ja bas isao do te cijene od 1000e,ovakvi laptopi ne vrijede tolike pare,mozes kupiti neki solidan za 300-500e na kojem ces moci igrati gta v,csgo...

Pa zato sam i ja rekao da necu da uzimam bezveze laptop od 1000e a da kasnije ga koristim samo za google/word/prezentacije ovi laptopi sto sam ja predlozio prvi je 190e, drugi i treci je 130 i cetvrti je 170e to bih odvojio da je solidan, a mislis da nijedan od ova cetiri ne pokrece nista?