The End

Započeo Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _, April 01, 2020, 14:16:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav forumasi , drugari , momci i kako vise da vas nazovem , to je to sto se tice mene i mog boravka na ovom forumu , jednostavno doslo je to neko vreme kada te zivot natera na drugi put. U to ime zeleo bih svima da se zahvalim za svu sprdnju , dramu itd koju smo napravili ovde.
Takodje zeleo bih da se zahvalim Mumitzi i jos nekima koji su me na neki nacin naucili da skriptam u mom pocetku , posle sam sve to sam naucio kroz praksu.
Takodje bih zeleo da kazem svim novim clanovima koji budu postavljali teme u razgovor za pawn skriptanje da to sto sam ja otisao da to ne menja nista jer sam iza sebe ostavio mnogo pametnih i dobrih ljudi zeljni da pomognu.
Takodje zeleo bih svima da se zahvalim koji su komentarisali moje radove od gamemodova do textdrawova , bilo je tu i losih i dobrih ali od svakih se moze izvuci to nesto dobro za vase poboljsanje.
Takodje bih se zahvalio nasim super-moderatorima koji redovno izvrsavaju svoj posao , neki manje neki vise , sami ce se pronaci..
Takodje zeleo bih da zamerim jednu stvar a to je sto je forum od pre 4 godine od kada sam dosao ostao isti uz par sitnih dodataka , ali mnogo vece stvari nisu bile ubacene..
To je to od mene , mozda se vidimo nekada a ako ja ne budem mozda ce moji naslednici doci i reci ja sam sin/cerka od THEV1NNACHA_ . Budite dobri prema njima da ne bi caca dolazio da resava stvari :D
HVALA VAM ZA SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(lol sprdam se , aprililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

Ja se baš ponadao da ideš xD

Skuzio odmah da je april joke jer sam odmah primjetio dolje. Mogao si smanjiti font jos.  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords