[BE] Balkan Experience RolePlay

Započeo [OR] Cyber, Mart 25, 2020, 16:58:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[BE] Balkan Experience Community

Vlasnik: Xomer

Scripter: Xomer

Maper: Xomer

Facebook Page: www.facebook.com/balkanexperiencecommunity

YouTube Page: uskoro

Web Stranica: u izradi

Pozdrav, samperi/ke. Mi smo nova zajednica na SAMP sceni.
Mod se radi od 2018 godine, odradjeno je 80% moda.
Izvroni mod je stari Balkan Express x13 StatePlay

SAMP IP će biti objavljen kada se mod završi (negde sredinom maja otprilike)
Teamspeak 3 je u izradi, i IP se može dobiti isto u maju.

Forum ćemo krenuti raditi posle teamspeak-a znači polako sve krećemo i nigde ne žurimo.

Ako nas podržavate onda se preplatite na našu facebook stranicu!

Sistem Firmi

Sistem firmi je dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG(u igri). Postoje razne Firme preko kojih mozete zaraditi i dosta novca.

Sistem Kuca

Sistem kuca je dinamican sto znaci da se kreiraju/modifikuju IG(u igri). Na Serveru postoji 700 kuca koje su smestene po celoj mapi. U kuci mozete drzati: Novac,  Drogu, Materijale. Mozete da menjate Enterijer vase kuce u zeljeni Enterijer.

Rent Sistem

Sto se tice rent sistema, jednostavan je. Kad sednete u vozilo za rent, izbacice vam dialog sa svim upustvima.

Auto/Moto Pijace

Postoje 3 Auto pijace i 1 za Letelice, 1 za Plovila i 1 za Motore. Auto pijace se nalaze u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu a Moto pijaca je u Zagrebu. Da bi ih lakse pronasli koristite navigaciju ili ti /gps. Vozila mozete posedovati nakon Levela 5+ mozete ih imati 3.

Organizacije/Mafije/Bande

Na serveru postoje razne organizacije/mafije/bande kojima se igraci mogu pridruziti. Svaka organizacija se razlikuje po necemu, npr. sadjenje droge, proizvodjenje oruzja, materijala i ostalog. Izmedju organizacija se mogu sklapati savezi da bi se udruzili i bili jaci u odnosu na druge.

- Bande: Njima je vise da se asociraju na Pljacke bila to banka ili neki igrac, kidnapovanje, setnje po javnim mestima sa palicama.

- Mafie: Mafije su jaci u odnosu na bandu te ih mogu ucenjivati za razne stvari u koliko ne dodje do dogovora izmedju Mafie i Bande, moze doci do rata, zauzimanja baze, itd.. Mafie imaju Hangar a u njemu imaju besplatno oruzje koje se sverca te iz tog Hangara mogu sami sebe snadbevati oruzjem a mogu i Bandu ako su u savezu.

Poslovi

Poslovi se nalaze sirom Beograda (Los Santos) kao i po nekim manjim mestima, kako legalni tako i ilegalni. Da biste se zaposlili morate otici do Opstine tamo pronaci zeljeni posao kada ga uzmete imacete oznacenu njegovu lokaciju i kada odete na mesto posla tamo se i zaposlite. Ako radite puno zaradicete vise, time cete kupiti vise stvari, sto manje radite manje cete zaradjivati i necete imati para da kupujete.

Spisak Poslova:

1. Automehanicar
2. Postar
3. Komunalac
4. Cistac ulica
5. Vozac goriva
6. Pilot
7. Dostavljac betona
8. Raznosac pica
9. Raznosac novina
10. Bus vozac
11. Kosac trave
12. Dostavljac produkata
13. Farmer
14. Raznosac hrane
15. Delivery -  Dostavljac stvari
16. Elektricar
17. Dostavljac Gvozdja
18. Drvoseca
19. Proizvodjac raketa
20. Rudar
21. Prevoz lekova (hitna pomoc)

Stats/Licna Karta

Na statsu mozete videti sve o vasem nalogu na serveru, sate igranja, posao, organizaciju, novaca

Kako zaraditi novac kod nas

Na serveru postoje dinari i evri umesto dolara.
Tako da na pocetku svi pocinju od 0 , sto znaci novac svakom pocetniku 5000 dinara u dzepu, 5000 dinara u banci + 10 evra da moze kupiti osnovne stvari(mobilni,imenik,kredit itd...¦) Potrudite se da ne trazite pare od drugih igraca vec ih sami sticajte tako sto cete raditi neke od mnogih poslova i ima jos na hiljade nacina kako da dodjete do novca. Svaki posao je dobro placen tako da vam nece puno ni trebati da zaradite recimo 100.000 din. to mozete za svega 3-4h igre.

Sve sam radis ? :o
Ako je to istina da radis od 2018 god.,zasluzujes svaku pohvalu.

Nemam nikog, sve ovo sam radio prebacivanje i pravljanje mapa i sistema, a i lagano radim niko me ne forsira  :D

ako je tako sto kazes.. svaka cast

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: [BE] Xomer poslato Mart 25, 2020, 17:08:15 POSLE PODNE
Nemam nikog, sve ovo sam radio prebacivanje i pravljanje mapa i sistema, a i lagano radim niko me ne forsira  :D
Sam si svoj covjek,radis kad ti se ćefne i nema zurbe  :)

Citat: [BE] Xomer poslato Mart 25, 2020, 17:08:15 POSLE PODNE
Sam si sebi dovoljan, samo pucaj!