Admin Panel

Započeo Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _, Mart 21, 2020, 17:11:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lose uklopljene boje

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Jako lose boje.. Mozes ti to mnogo bolje ;)

@V01D
@Fqris
i ostali koji budu komentarisali , da li mozete da mi objasnite detaljno sta nije u redu usporedom sa ovom temom https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=133870.0
Zelena i crvena za odaberi i odustani su iste i u jednoj i u drugoj temi , sve ostalo je isto osim boje , kod njega je narandzasta a kod mene je roza...... ;)

pa nisam rekao ni da je njegovo dobro, isti slucaj... zelena i crvena se ne uklapljaju po meni..
velicinuj fontova malo da povecas, barem po meni... lose se vidi..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Vise mi se njegovo svidja, ima bolji raspored, ti si ovo nekako razbacao.. Takodje izgleda njegovo mnogo modernije..

Jednostavno, razlika je sama pozicija, njegovo pozicioniranje je mnogo bolje, sto je po meni presudilo. Poznavajuci tvoje radove, mozes mnogo bolje :/

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato Mart 21, 2020, 18:08:20 POSLE PODNE
@V01D
@Fqris
i ostali koji budu komentarisali , da li mozete da mi objasnite detaljno sta nije u redu usporedom sa ovom temom https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=133870.0
Zelena i crvena za odaberi i odustani su iste i u jednoj i u drugoj temi , sve ostalo je isto osim boje , kod njega je narandzasta a kod mene je roza...... ;)

Ovaj ima bolju funkcionalnost, on osto sam i kod drugog momka napisao, treba tu dodati filtere, kao kod tebe npr
Ali da, kod njega to ljepse izgleda
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

#A.J.

Tri put sam sliko pregledao, i tek od treći put sam vidio da ima moj username dole... :D :O
Svidja mi se, što se mene tiče lijepo je. :)

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato Mart 21, 2020, 18:08:20 POSLE PODNE
@V01D
@Fqris

Iskreno covjek je bolje realizovao i nekako (barem po meni, prijaju mi ove njegove boje za moje oci) naravno ako cemo iskreno NJEGA i SEBE ne mozes usporedjivati ali naravno uz trud i rad mozda dodjes do tog "nivoa" LP nije los rad samo naprijed.

Centriranje vam u posljednje vrijeme nije jača strana je li hahahahaha
Lijepo odrađeno, lijevu stranu centriraj i sve 5

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 00:53:11 PRE PODNE
Centriranje vam u posljednje vrijeme nije jača strana je li hahahahaha
Lijepo odrađeno, lijevu stranu centriraj i sve 5
nisi ti centriran u glavu

Citat: Galardo poslato Mart 22, 2020, 00:54:37 PRE PODNE
nisi ti centriran u glavu
Ako ništa u glavi ima šta biti centrirano za razliku od tebe lol