Mozeli se dodati i kako

Započeo Transportercina, Februar 18, 2020, 22:37:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze li se dodati custom slika na mapi jer mi se svidelo to na Balkan Elite i na Noobot svaka im cast pocetnik sam hvala <3!
Poslednja Izmena: Februar 21, 2020, 21:53:53 POSLE PODNE od Galardo
Skripter On Duty
Developer on Insomnia Gaming[/size]

Hvala mozel se ovo malo po naski nisam dobar englez Lol
Skripter On Duty

Hmmm, ja nikada ovo nisam koristio, niti sam citao sam plugin, koristi na svoju odgovornost

Potrebno je imati neku sliku, logicno, tipa "mojaslika.jpg"
1.Prevuces "mojaslika.jpg" u converter (SA_CO_3.exe)
2.Dobices .inc fajl gde ce se nalaziti dvodimenzionalni niz pod nazivom "mojaslika"(verovatno ne znas sta je dvodimenzionalni niz(array), ali nema veze)
3.Include-aj mojaslika.inc i CA3.inc u svoj mod(to ti je ono na pocetku moda) :
#include <mojaslika>
#include <CA3>

4. Upotrebis CreateArt3( mojaslika, 5, X, Y, Z, ROTX, ROTY, ROTZ);
Argumenti :
CreateArt3( imeslike, tip, KoordinataX, KoordinataY, KoordinataZ, RotacijaX, RotacijaY, RotacijaZ);
imeslike - To ti je ime inc fajla koji si kreirao
tip - vise o tipovima mozes procitati na linku koji sam dao iznad, kreator kaze da je najbolji tip 5
KoordinataX, Y i Z - To ti je pozicija gde ce objekat biti kreiran
RotacijaX, Y i Z - Rotacija kreiranog objekta

Nadam se da sam makar malo pojasnio :P

Citat: V01D poslato Februar 18, 2020, 23:02:19 POSLE PODNE
Hmmm, ja nikada ovo nisam koristio, niti sam citao sam plugin, koristi na svoju odgovornost

Potrebno je imati neku sliku, logicno, tipa "mojaslika.jpg"
1.Prevuces "mojaslika.jpg" u converter (SA_CO_3.exe)
2.Dobices .inc fajl gde ce se nalaziti dvodimenzionalni niz pod nazivom "mojaslika"(verovatno ne znas sta je dvodimenzionalni niz(array), ali nema veze)
3.Include-aj mojaslika.inc i CA3.inc u svoj mod(to ti je ono na pocetku moda) :
#include <mojaslika>
#include <CA3>

4. Upotrebis CreateArt3( mojaslika, 5, X, Y, Z, ROTX, ROTY, ROTZ);
Argumenti :
CreateArt3( imeslike, tip, KoordinataX, KoordinataY, KoordinataZ, RotacijaX, RotacijaY, RotacijaZ);
imeslike - To ti je ime inc fajla koji si kreirao
tip - vise o tipovima mozes procitati na linku koji sam dao iznad, kreator kaze da je najbolji tip 5
KoordinataX, Y i Z - To ti je pozicija gde ce objekat biti kreiran
RotacijaX, Y i Z - Rotacija kreiranog objekta

Nadam se da sam makar malo pojasnio :P
Skontao sam al ja sam hteo da na spawnu dodam sliku tu imam ja vec objekt kreiran al nzm kako da nalepim na njega.
Skripter On Duty

Citat: Transportercina poslato Februar 18, 2020, 23:17:33 POSLE PODNE
Skontao sam al ja sam hteo da na spawnu dodam sliku tu imam ja vec objekt kreiran al nzm kako da nalepim na njega.
sine je l se ti pravis budala ili si stvarno budala?

Citat: !OverLord poslato Februar 18, 2020, 23:25:23 POSLE PODNE
Ne pravim se brt stacu pocetnik sam jbg ucim se tek....  ::)
Skripter On Duty

Citat: !OverLord poslato Februar 18, 2020, 23:25:23 POSLE PODNE
Mislim da nije potrebno vrijedat s obzirom da je momak pocetnik kako kaze, a nisi se ni ti sigurno naucen rodio..
Nego nadji u mapi spawna koordinatu di zelis tu sliku staviti, isto tako i rotaciju, stavis ovo CreateArt3( mojaslika, 5, X, Y, Z, ROTX, ROTY, ROTZ); i umjesto X, Y i Z stavis svoje koordinate, a umjesto ROTX i ROTZ svoju rotaciju

Citat: Miki11 poslato Februar 20, 2020, 19:31:48 POSLE PODNE
Mislim da nije potrebno vrijedat s obzirom da je momak pocetnik kako kaze, a nisi se ni ti sigurno naucen rodio..
Nego nadji u mapi spawna koordinatu di zelis tu sliku staviti, isto tako i rotaciju, stavis ovo CreateArt3( mojaslika, 5, X, Y, Z, ROTX, ROTY, ROTZ); i umjesto X, Y i Z stavis svoje koordinate, a umjesto ROTX i ROTZ svoju rotaciju
decko mu je bukv nacrtao kako se pravi i sta se radi i on pita znaci bukv ne vezano pitanje ni za sta.

Citat: Miki11 poslato Februar 20, 2020, 19:31:48 POSLE PODNE
HVALA <3
LOCK
Skripter On Duty