easyDialog (Code Cleanup + Speed UP)

Započeo malitoni, Februar 10, 2020, 12:46:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Include
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije: easyDialog include, sve je isto osim sto sam malo updateovao kod, makao sam jednu proveru ali nikako onda ne smete koristiti dialogid 32700, takodje mislim da % više ne crasha server pa sam samo komentarisao tu proveru da možete da je vratite ako bude bilo problema (ali ne bi trebalo da ih bude, bolje je ovako jer na dužim stringovima može itekako
usporiti stvari..), takodje ovo je korisno samo osobama koje koriste YSI 5, moguce je i sa starijim verzijama samo je potrebno da return Y_HOOKS_CONTINUE_RETURN_0; prebacite u return 0; i to je to (mozda ovo (Y_HOOKS_CONTINUE_RETURN_0;) postoji i na YSI 3/4, ne secam se)

Download link: Pastebin
Scan link: Nema potrebe, pastebin je
Credits: Emmet & Southclaws
Poslednja Izmena: Februar 10, 2020, 12:48:04 POSLE PODNE od ToniSB

Takođe, ako neko ima ideju kako bih mogao da sredim ovo:
static
        string[4096];

neka piše, jer maksimalna dužina teksta u dialogu je 4096 tako da nisam nikako mogao da to maknem, imam jedno rešenje ali zahteva plugin a ja to neću jer onda više nije easyDialog include.. :)

Naravno, Vi sami možete da smanjite dužinu stringa ako ste sigurni da Vam neće trebati više od 3000 npr

to '%' je sredjeno u r2 verziji koliko ja znam  ::), nista posebno nema da se kaze al ajd

Citat: YumikoJR poslato Februar 10, 2020, 14:26:41 POSLE PODNE
to '%' je sredjeno u r2 verziji koliko ja znam  ::), nista posebno nema da se kaze al ajd
Pa samo sam ubrzao kod jedno deset puta, ostalo ništa posebno :D

Zato i kazem, nema potrebe za '%', zato sam i makao :)