[Predstavljanje] Bongo

Započeo Bongo, Mart 20, 2020, 14:37:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Bongo - Sergej Markovic Mraz
Gde živite i gde ste rođeni: Srbija/Beograd - Rodjen u Rusiji
Koliko imate godina:16
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Tokom map battla na jednom serveru trazio sam neke radove radi dobijanja neke ideje ili sl. te mi je kao preporucen sajt izasao balkan samp gde sam mogao naci mnoge kvalitetne radove, a i dobre ljude
Vaše misljenje o forumu: Lepo organizovan mogu reci, kolko sam primetio za ovo kratko vreme nema nikakvog hejta ili bilo kakvog negativnog elementa ovde
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Dolazim sa servera Balkan School-a ali kako bi ispostovao moderatore necu previse govoriti o njima za sad.
Koliko dugo igrate SA:MP: od 2016
Da li Skriptate ili Mapate: Da znam i jedno i drugo ali vise sam posvecen mapanju, zato sto mi to mnogo bolje ide od skriptanja i to neko mozemo reci znanje i iskustvo o mapanju je na solidnom nivou dok se bas i ne mogu pohvaliti nekim svojim radovima sa skriptom.Nadam se da cu imati priliku da Vam pokazem neke od mojih radova ali i vi meni tako da bice ovo jedno zabavno iskustvo, bar se tako nadam
Napišite nam nešto o sebi:[/b][/font][/size][/color] nebi da govorim previse licnih informaciju, mozda u buducnosti
Poslednja Izmena: Mart 20, 2020, 14:39:33 POSLE PODNE od Bongo

NIJE MAKENZI (JA) MAJKE MI HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Dobrodosao, lepo ces se ovde provesti :D

Dobrodošao na našu zajednicu. Sretno i uživaj. ;)