Dio lider komande

Započeo Escobar1337, Januar 20, 2020, 15:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): pa zanima me kako da odradim da lider komanda uninvite radi i na offline igracima
Dio skripte: [ pawn ]https://pastebin.com/S5y5MfBJ[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Evo ti offjail ti prilagodi svome
CMD:offjail(playerid,params[])
{
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return Ulogovan(playerid);
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return Ovlasteni(playerid);
	new ime[64], vreme, razlog[64];
	if(sscanf(params,"s[64]ds[64]",ime,vreme,razlog)) return SCM(playerid,-1,"[ARP - INFO]: /offjail [Ime_Prezime] [Vreme] [Razlog]");
	new str[128],string[500];
	format(str,128,"Korisnici/%s.ini",ime);
	if(IsPlayerConnected(GetPlayerIDS(ime))) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"#GRESKA "BELA"Igrac je na serveru koristi /jail");
	if(!fexist(str)) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"#GRESKA "BELA"Taj akaunt ne postoji");
    new INI:File = INI_Open( str );
	INI_SetTag( File, "data" );
 	INI_WriteInt(File,"Zatvor",1);
  	INI_WriteInt(File,"ZatvorenVreme",vreme*60);
    INI_WriteInt(File,"Zatvorenoff",1);
 	INI_Close( File );
 	SCMF(playerid,-1,""ORANGE"[OFFJAIL]: "BELA"Zatvorili ste %s na %ds",ime,vreme*60);
 	format(string, sizeof(string), ""ORANGE"[OFFJAIL]"BELA"Admin %s je zatvorio igraca %s | Minuti: %d | Razlog: %s", GetName(playerid),ime,vreme,razlog);
	SCMTA(-1, string);
	return 1;
}
GAD SAM JA

ja imam u komandi podjeljene jos nastavke komande kao npr /leader invite,uninvite i kadu upisem uninvite radi samo na online ne radi na offline igracima..ja imam u komandi podjeljene jos nastavke komande kao npr /leader invite,uninvite i kadu upisem uninvite radi samo na online ne radi na offline igracima..

Celu komandu ti necu sigurno radiiti, dao sam ti asocijaciju na koju mozes to da izvedes sa citanjem iz Korisnika
GAD SAM JA