CP retardirani

Započeo Rizzzla, Decembar 26, 2019, 23:44:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Samo da pitam koji su najcesci razlozi zbog kojih se CP kreira na 0,0,0 koordinatama a ne na zeljenom mjestu... Radim neki poso, sjebo sam se praveci random cpove za nesto i haj nekako napravim bez erora sve ok, ulazim krecem poso i majku mu jebem baca mi cp tamo na onoj poljani burberi il kako se vec zove valjda je to 0 0 0... Nemojte trazit da saljem kod, necu... Samo me zanima koji su najcesci razlozi zasto se to desava?

moguce je da ti neki parametar fali
PS citaj pravila

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

a brt da je parametar bacilo bi eror il bar warning ako ima neka nelogicnost

PS. Gdje je onaj Vodka Play jbt
Poslednja Izmena: Decembar 27, 2019, 00:13:10 PRE PODNE od Rizzzla

Nemoj psovat nije lijepo! pogledaj callback il sto kaze fqris parametre si pobrko il zamjenio s necim nekako pregledaj cijeli kod ponovo il nazalost pisi novi kod
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Rijesio sam, posto se pumpe na srw dinamicki kreiraju pa nikad ne znam tacan broj, a pogotovo sto ne znam broj drzavnih(a njima dostavljam), deklariso sam niz[30],  a kolko znate u pawnu nije dozvoljeno napravit niz[varijabla]; vec se odma mora deklarisat na konstantnu vrijednost, (mada i ta varijabla bi bila konstanta nekom logikom nakon sto se provjeri broj drzavnih), ugl kroz for petlju se islo do 30 pumpi iako ih na srw ima 6, posto su po defaultu vrijednosti svega 0, a kod mene je nastimano da je provjeraVlasnika==0 ako je drzava vlasnik, i onda na taj fazon ono prodje provjeru i jos mi da X,Y,Z koordinate na 0.000, 0.000,0.000, i jos kod sacuvajbenzinsku prilikom dostave stvori mi je u fajlovima, sve u svemu katastrofa.
PS. sad kad sam to nastimo uopste mi ne baca CP poludicu... lockam