weapon-config inc problem

Započeo bunta, Decembar 25, 2019, 11:13:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): nein
Dio skripte: [ pawn ]weapon-config inc[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]nope[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Poznanik iz grada je otvorio server neki, i zamolio me za pomoc. Edit nekog Elitez gaminga neke kuce pojma nemam vise uglavnom up/sa mod
uglavnom, kada ubacim weapon config include dogadja se sledece
Na loginu prikaze dialog, prikaze misa ali input ne radi, ne moze da se klikne na dialog, ne moze da se klikne nigde nista
pozadinska kamera radi normalno,, wc mi treba jer pucanje bez njega je go kurc.

Svaka pomoc je dobro dosla, hvala unapred.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

skini najnoviju verziju SKY plugina jer u jednoj ima problema koje kreator nije resio tako da ili koristi prvobitnu ili najnoviju koja ujedno ima i fix za crashovanje servera na linuxu

ako mod koristi YSF probaj bez njega jer on ponekad stvara komplikacije uprkos njegovoj korisnosti
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2019, 12:56:27 POSLE PODNE od malipablo

Citat: malipablo poslato Decembar 25, 2019, 12:54:04 POSLE PODNE
skini najnoviju verziju SKY plugina jer u jednoj ima problema koje kreator nije resio tako da ili koristi prvobitnu ili najnoviju koja ujedno ima i fix za crashovanje servera na linuxu

ako mod koristi YSF probaj bez njega jer on ponekad stvara komplikacije uprkos njegovoj korisnosti
Najnoviji je, nemam ysf

skrr

Pregledaj ceo login sys , a ako ne uspes da fix mozes uradit isti taj sys sa OnPlayerWeaponShot .

Citat: just_Svabo poslato Decembar 25, 2019, 14:27:56 POSLE PODNE
Pregledaj ceo login sys , a ako ne uspes da fix mozes uradit isti taj sys sa OnPlayerWeaponShot .

Pregledao sam, sve je kako treba, probao sa YSi 3, 4, 5 mislio da je do njega, nije
probao dini2 posto iz nekog razloga i on ga ima u modu

:/

skrr

ili je do login sistema ili do nekog plugina/inca ili mozda postoji beskonacna petlja ili uslov koji ne dozvoljava da se izvrsavanje nastavi, probaj sa starijom verzijom weapon-configa i btw koje sve includove koristi mod?

Citat: malipablo poslato Decembar 25, 2019, 14:36:15 POSLE PODNE
ili je do login sistema ili do nekog plugina/inca ili mozda postoji beskonacna petlja ili uslov koji ne dozvoljava da se izvrsavanje nastavi, probaj sa starijom verzijom weapon-configa i btw koje sve includove koristi mod?
Ne znam tacno, palo mi na pamet da probam stariju verziju. Probacu kasnije. Pisem kad dodjem kuci

skrr