Radari IG

Započeo Kawaki, Decembar 16, 2019, 23:01:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): kreiranje IG radari znaci koristim Lospions od Zoke (zoka ako citas Wp za mod haha) uglavnom kad idem na kreiranje kreira se i izbaci mi dialog sa editovanjem radara da promjenis lokaciju bla bla i kad idem spremi izbaci poruku uspjesno ste editovali ATM(bankomat) a nisam uopce to editovo neg /eradar takva je komanda..
Dio skripte: [ pawn ]neznam sta treba dat cu [ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

pa vidi, ima sanse da se ili sjebalo  sa ATM systemom ili je skripter jednostavno slucajno metnuo ATM umjesto radara..

Citat: mmlinaric poslato Decembar 16, 2019, 23:11:46 POSLE PODNE
pa vidi, ima sanse da se ili sjebalo  sa ATM systemom ili je skripter jednostavno slucajno metnuo ATM umjesto radara..

pa prvi put mi je dalo sve medutim kad sam prosao brzinom koju sam podesio nista cak sam i provjerovao u policiji da nije samo stavljena SCM al nije ni to
Citat

Citat: Kawaki poslato Decembar 16, 2019, 23:13:03 POSLE PODNE
pa prvi put mi je dalo sve medutim kad sam prosao brzinom koju sam podesio nista cak sam i provjerovao u policiji da nije samo stavljena SCM al nije ni to
a jesi li u međuvremenu pokušao editat ili napravit ATM?

jesam fixso sam to da mi zamjeni id.. ali sad kad postavim brzinu i kaznu i distancu i kad predem brzinu vise od zadanog nista se nedogovi a ima kao blic i poruka dode da ste dobili ticket da se pazis da platis i tako dalje bla bla
Citat

Citat: Kawaki poslato Decembar 17, 2019, 20:27:14 POSLE PODNE
jesam fixso sam to da mi zamjeni id.. ali sad kad postavim brzinu i kaznu i distancu i kad predem brzinu vise od zadanog nista se nedogovi a ima kao blic i poruka dode da ste dobili ticket da se pazis da platis i tako dalje bla bla
sta je problem? trebas valjda samo da mu skines odredjeni iznos para... ako vec ostalo sve radi

Citat: Galardo poslato Decembar 17, 2019, 20:29:20 POSLE PODNE
sta je problem? trebas valjda samo da mu skines odredjeni iznos para... ako vec ostalo sve radi

pa to je i stvar podeseno je da skida al nece da skine...
Citat

Pogledaj proveru.

Give Honor To The One Who Deserve It

Daj  /eradar komandu posalji ss komande u pp ili ovdje

Ili su ti dialozi pomjesani ili je jednostavno pogresan SCM. U svakom slucaju posalji nam komandu i dialog response.
Third-party Pawn Developer