Pomoc

Započeo KideBDS, Decembar 21, 2019, 16:50:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem sa mapanjem,krenuo sam da mapam PD Stanicu i dobio sam 1000 objekata,kako nemam pojma ako neko zna sta se desava ili kako to treba da se posalje skripteru jer ja samo idem kao export u pwn i to je to.
Dio skripte: [ // ] [ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Nemam pojma gde ovo ide ali kontam da i ovde moze

pa npr jedna stolica je jedan objekat. jedan cvijet je jedan objekat. lako mozes skupit 1000.

nisam nikad radio u map editoru pa ne znam jel tacno ovako ali bi trebalo biti, ako si exportao kao pwn udji u taj exportani fajl kopiraj i mozes staviti u txt fajl i poslati skripteru ako je to uopste sto si trazio nisam te bas shvatio

Provjeri u kodu da li imaš objekata koji imaju potpuno istu poziciju, isti id i sl.
Dešavalo se i meni da slučajno dupliram objekte, provjeri to ;)

Ajmo opet,znaci izmapao sam PD Stanicu e sad ta PD stanica ima 1000 objekata kada ubacim sve to u pwn meni zabaguje ceo mod nece ni jedan enterijer da radi a ext rade,a pritom nece ni sama PD stanica da radi,onda sam izbacio te SetMaterial kao te ofarbane objekte sad mi ocitava pola PD stanice a i dalje nemam enterijere,ubacio sam novi streamer ali nista to ne jebe
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2019, 17:34:40 POSLE PODNE od KideBDS

Pawn compiler 3.10.4           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:          55676 bytes
Code size:         13421820 bytes
Data size:         52833256 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=5702 cells (22808 bytes)
Total requirements:66327136 bytes

Zato sto si verovatno nabambusao 1000 CreateObjecta na jedno mesto nije ni cudo sto ti se nece ucitati. Prebaci sve u dinamicne objekte (CreateDynamicObject,SetDynamicObjectMaterial).

Sad ocitava mapu ali jako sporo,ocita jedan deo pa drugi ne stane i to kontas vec

Citat: daddy. poslato Decembar 21, 2019, 17:23:04 POSLE PODNE
Provjeri u kodu da li imaš objekata koji imaju potpuno istu poziciju, isti id i sl.
Dešavalo se i meni da slučajno dupliram objekte, provjeri to ;)
Probaj ovo, ako ne radi cimaj me da vidimo nešto drugo..