Potrebna pomoc u vezi podataka!

Započeo SanelPandzic, Decembar 12, 2019, 01:24:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da te mogu naći, mogu, a da li će, to ćeš saznati vremenom :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

E moj ti , VPN nista ?

Prvo na FBu mozes izbrisati svaki login koji si imao u istoriji.
Drugo FB ne pamti tvoju adressu kao static tkd...
Trece ne nerviraj se i kuliraj i nastavi kao da se nista ne desava.
Ps. Posalji meni taj profil , dosadno mi pa da zezam nekog , moze i profesor xD  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Decembar 13, 2019, 09:26:43 PRE PODNE
E moj ti , VPN nista ?

Ps. Posalji meni taj profil , dosadno mi pa da zezam nekog , moze i profesor xD  8)
Provalili su da je on zbog mjesta sa kojeg je slikano odnosno iz klupe u kojoj sjedi  ;)

kad je glup ko kurac
xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Spremii se na ono najgoree.. Po mojoj slobodnoj proceni poslace te u jedan dobro cuvan zatvor gde ce crnci sa toljagama da te kar**u..

Citat: milfman poslato Decembar 13, 2019, 12:32:29 POSLE PODNE
Spremii se na ono najgoree.. Po mojoj slobodnoj proceni poslace te u jedan dobro cuvan zatvor gde ce crnci sa toljagama da te kar**u..
To iz iskustva  :D

Mislim da taj prof hoće da te malo zastraši..
Ja msm da te jedino može tužit ... A to o federalnoj policiji hahahah dobro me nasmija... Lete federalci tebe hapsi't  :D
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: мαтяүx poslato Decembar 13, 2019, 12:54:53 POSLE PODNE
Mislim da taj prof hoće da te malo zastraši..
Ja msm da te jedino može tužit ... A to o federalnoj policiji hahahah dobro me nasmija... Lete federalci tebe hapsi't  :D
Pa piso sam sa svog profila na FB o njem sve kako se ponasa na casovima itd.. I meni su rekli da me on ako hoce moze tuzit zato a za ovo da sam ja napravio profile i stavio njegovu sliku mora imati dokaze naravno.

Citat: Galardo poslato Decembar 12, 2019, 23:35:33 POSLE PODNE
Ako vas vec provocira,jeste li ga prijavili?
@Galardo Pa radi se o tome sto mu djeca oprastaju ali ja mu nisam oprostio i ove casove se uzjebo na mene to jest prica stalno o men,neke viceve o men prica ali to sto prica me mnogo nervira. Pa tako da ja sam ga prijavio ali ne znam da li ce ga kazniti ili ne. Samo znam da sam se usro ali ako me izbace iz skole radi tog mislim da bih trebao posjetiti Ministarstvo nauke i obrazovanja i njima sve objasnit.

Citat: LoOdaK poslato Decembar 13, 2019, 03:10:02 PRE PODNE
Da te mogu naći, mogu, a da li će, to ćeš saznati vremenom :D
@LoOdaK Aha, ako znas kako se zova ta policija ili ti ljudi sto mi mogu ip adresu uzet? I da li ce mi pomoc mijenjanje ip adrese?

Citat: imnaithan poslato Decembar 13, 2019, 09:26:43 PRE PODNE
E moj ti , VPN nista ?

Imo sam to na umu al se nikako nesto nije dalo.  Kako da izbrisem login u istoriji? Te profile sam pobriso.

Citat: milfman poslato Decembar 13, 2019, 12:32:29 POSLE PODNE
@milfman Dobra sala  :D