[FS] pingkick

Započeo cristiane, Septembar 25, 2010, 14:47:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cristiane

Citat: taft poslato Oktobar 03, 2010, 15:12:05 POSLE PODNE
Gledaj, nece raditi perfektno ja nisam taft nego ExtremePower, kao drugo idi rade nauci nesto o callbacku OnPlayerConnect i pogledaj sta pise i kakav je odnos tog callbacka sa serverom i gledaj sta se moze dogoditi, kao drugo ti pregled pinga koristis ispod OnPlayerUpdate sto je u redu ali dok si ti npr. AFK i tvoj ping dode do 100.000 ako treba nece ga kickati znaci ti dok se ne mices tvoj ping moze biti vise od 1000 al te nece kickati, napravi takoder rade neku logicnu skriptu jer vidim da neznas osnove, ja nemogu rec da ova skripta nece raditi ali da se imalo razumjes u skriptanje nebi pravio ovako [cenzura]u FS i razumio bi o cemu pricam nisi upoznat niti sa provodjenjem PAWNCC kompajler memorije pa zato i stavljas sve u FS
ja da se ne razumijem u skriptanje,nebi znao sta je pawno tako da nebi mogao ni napraviti fs,to sto fali u tu fs vec sam cuo i dodat  cu kad budem imao vremena jer sad radim jedan mode,..a u ostalom ovo mi je prva FS tako da...

Stvar je u tome sta se ti NE razumjes u skriptanje jer da se razumjes nebi ovu FS objavio, vidis da neznas niti razliku PAWN-a i PAWNO-a

PAWN je skripterski jezik
PAWNO je editor PAWN jezika
Kristijan Stipić

cristiane

Citat: taft poslato Oktobar 03, 2010, 15:28:47 POSLE PODNE
Stvar je u tome sta se ti NE razumjes u skriptanje jer da se razumjes nebi ovu FS objavio, vidis da neznas niti razliku PAWN-a i PAWNO-a

PAWN je skripterski jezik
PAWNO je editor PAWN jezika
lol pa gdje pise da ja nisam mislio na pawno,..dodji bre sebi i nemoj spamati vise