Odlazak kod Zubara

Započeo Rejk.inc, Decembar 05, 2019, 19:17:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Jednom to pretrpis i svaki sljedeci put ce bit eazy  :D

Ja kad sam imo 7 godina, odem kod zubara da mi popravi zub, ja zinem on meni kaze citiram: " 'nemoo se 'boiš to samo pecne op cvrcc rkeeeeee gotovooooo " , od tad sam iso da mi proverava zube svake nedelje. Bilo mi zabavno hahahaah

Ako ostanes bez zubala shvati da ces taj osjecaj morat trpit cijeli zivot kad budes nosio protezu, zato nemoj se igrat vec izduraj i navikni se nema ti druge, razmisljaj o necemu skroz drugom.
Idem u zubotehnicku skolu i imamo strucne predmete i govorili smo ovim stvarima, tako da ono, problem je u tvojoj glavi, rijesi ga tako da skrenes misli sa njega u trenutku kad ti daju anesteziju

Možda ti ovaj video pomogne :)

https://www.youtube.com/watch?v=36QcROFjCmw
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

to ti je gadljivost na predmete. pokusaj se opustiti, zubari koji stavljaju prste usta su uvek sa rukavicama koje moraju biti ciste, takodje i sa metalom.
Skreni um kad si kod zubara i pokusaj se opustiti, nece te ubiti. ;)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Hvala svima na savjetima..Sutra idem,valjda ce bude sve u redu..Poslije ide neki giveaway  :-*
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (: