Problem u objektima u fs

Započeo Darko Atanasovic, Oktobar 29, 2019, 00:14:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam jeadn problem sa objektima , znaci koristim posebnu fs za objekte na serveru i kada stavim neku novu mapu ( stavim je na kraju fs-a ) idem na serveru i tu mapu koju sam ja stavio je ima a druge objekte ih nema. Znaci pokuso sam da promenim i streamer plugin ( .so .dll) i sve je isto opet pravi takav problem, a kada vratim fs na normalu ( od winrara ) sve stoji na mesto
Dio skripte: /
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/CgFPpsE

Pozdrav, preporucujem ti pre svega sledece:
Pre svega nemoj koristiti filterscript za kreiranje objekata jer sam cuo da je jedan lik isto to koristio i da mu otpala sva kosa sa glave i onda su ga u skoli zvali Kika, veoma je lako izvuci zaseban fajl koji ce biti jako koristan a i kosa ce ti biti na mestu.

Kako to uraditi?
Pre svega otvori svoj code editor, predpostavljam da koristis pawno, napravi potpuno novi jebozovni blank dokument. I tamo napisi isto ovako kao sto cu i ja napisati. To jest bolje prekopiraj ovo

stock RimuvObjektz(playerid) {
return 1;
}

stock KriejtObjektz( ) {
return 1;
}

Kada si to napisao sacuvaj tamo gde ti je i mod, dakle u istom tom folderu gamemodes vrv.

zatim otvori u pawnu svoj game mode i onda pritisni ctlr+f tu ce izaci emina jahovic polu gola, salim se nece logicno, mala sala jer sam duhovita osoba.

kada ukucas ctlr+F trazi jednu simpaticnu stvarcicu pod imenom public OnPlayerConnect kada pronadjes to videces da tu ima raznih stvari

public OnPlayerConnect( playerid ) {

RimuvObjektz // On player connect upises samo ovo 

return 1;
}

Dakle tu on player connect dodaj RimuvObjektz

Isti princip, pritisnes ctlr+F i trazis public OnGameModeInit tamo upisujes KriejtObjektz.

public OnGameModeInit( ) {

KriejtObjektz //samo ovo upisujes tuda.

return 1;
}

Kada si ovo uradio kompajluj svoj mod i izbacice ti vrv jedan warning nema da se brines to je zato sto ti je prazan remove a i create, potrebno je da otvoris onaj fajl sto si malopre sacuvao i  ubacis tu mape dakle pod Rimuv Objektz stavljas removeobjects a createobject stavljas ispod KriejtObjektz.

takodje, desi se nekada coveku da ne update streamer kako treba, oce to nekada jbg brt moj tako da vidi da li si uzeo zadnju verziju streammera, sve lepo prekoirao i rekompajlovao skriptu ako negde zastane slobodno cima u dm ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2019, 01:10:35 PRE PODNE od BitchLasagna
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Nadovezao bih se na Marshalla, zaboravio si samo da na public OnPlayerConnect ide zapravo "RimuvObjektz(playerid);", nisi dodao playerid jer su to remove objekti, to je sve :)

Citat: Purdinho poslato Oktobar 29, 2019, 09:59:22 PRE PODNE
Nadovezao bih se na Marshalla, zaboravio si samo da na public OnPlayerConnect ide zapravo "RimuvObjektz(playerid);", nisi dodao playerid jer su to remove objekti, to je sve :)
ALS HUKING HVALA

lol
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

nisi dodao playerid jer su tu remove objecti

www.Game-State.com" style="border-style: none;

Citat: El Faydee poslato Novembar 13, 2019, 13:38:49 POSLE PODNE
Kolko se blamirate svi ahaha

I sta si ti sada kao opasan frajer pa si mu pomogao, bravo paramecijumu! eo svaka ti cast, kako da ti urucim medalju za kancera nedelje?