Pawno

Započeo Salvi, Novembar 19, 2019, 21:17:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem: Pawno
Verzija SAMPa: 0.3.7 (najnoviji ovaj )
Slika problema: https://imgur.com/a/9mUhxao
Dodatak (ukoliko imate nesto dodati): Ugl.Nema mi te "pomoci" sa desne strane,posto zelim malo ucit skriptati itd. i gledam tutorijale na yt svi to imaju plus imaju ono kao kad otvore npr SendClientMessage ( i tu im izbacuje sta trebaju sve ukucati da bi bilo pravilno upisano,a meni tog niceg nema,a normalno ono skinuo sam kucni windows srv i ekstraktovo sve kako je nista nisam dirao.

Uh što volim ovakve specijalce ..
Msm da ti i nije potrebno to sa strane u pawnu , meni bar nije bilo..
A to za SendClientMessge ako sam dobro shvatio , to nie pawno nego Sublime Text 3 editor... Skini njega , imas tut ovde kako sve podesiti .
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: мαтяүx poslato Novembar 19, 2019, 21:23:06 POSLE PODNE
Msm da ti i nije potrebno to sa strane u pawnu , meni bar nije bilo..
A to za SendClientMessge ako sam dobro shvatio , to nie pawno nego Sublime Text 3 editor... Skini njega , imas tut ovde kako sve podesiti .
Brate nisam specijalac ako tek krecem ucit i potrebno mi je to,ako si ti neki full zajeban skripter pa ti to ne treba eto meni je drago da je tako,a jebiga meni to treba i nije taj sublime text jer tutorijal koji gledam je lik isto samo skinuo samp srv,ekstraktovo sve i samo uso u pawno koji je dobio tamo,nista drugo nije dodavao.

Citat: Salvi poslato Novembar 19, 2019, 21:25:03 POSLE PODNE
Brate nisam specijalac ako tek krecem ucit i potrebno mi je to,ako si ti neki full zajeban skripter pa ti to ne treba eto meni je drago da je tako,a jebiga meni to treba i nije taj sublime text jer tutorijal koji gledam je lik isto samo skinuo samp srv,ekstraktovo sve i samo uso u pawno koji je dobio tamo,nista drugo nije dodavao.
probaj neki drugi pawno,odnosno da uzmes iz nekog drugog moda  ;)

desni klik run as administrator

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: мαтяүx poslato Novembar 19, 2019, 21:23:06 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA specijalci HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
Citat: Galardo poslato Novembar 19, 2019, 21:26:00 POSLE PODNE
probaj neki drugi pawno,odnosno da uzmes iz nekog drugog moda  ;)
Slozio bi se, poslusaj gospodna

Citat: Salvi poslato Novembar 19, 2019, 21:25:03 POSLE PODNE
Čuj zajeban skripter ? Da me nisi pomiješo sa makenzijem axaxa..
Bio je sarkazam za to gore , a to što krećeš učiti pawn , podržavam te mada neema ti leba od toga što bi se reklo
. Bolje uči neki drugi programski jezik, samp ionako umiree..
Ako si početnik uzmi skini i počni koristiti Sublime Text 3 .
Bit će ti lakše , vidjet ćeš  ;D
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Hvala svima na svemu, @bunta  rijesio problem.