Sport Cars salon

Započeo J. Boyant, Oktobar 17, 2019, 19:27:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima

Nije me bilo bas dugo, ima par godina i odlucio sam se vratiti sampu, pre svega mapanju :D
Za zagrevanje odradio sam salon sportskih auta koji mozete pogledati u video klipu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=NUq8dotzPfA

Lajkujte, sharujte, subajte se na kanal. Hvala unapred

Odlična mapa, sve pohvale, vidi se da si ulozio truda. Samo na parking ulazu imas zuti pickup. Ne znam jesi to htio ili ti je promaklo, ali nema bas neke logike da tu stoji.

Bukvalno sam danas po jedno 3. Put odgledavao tvoje mape i bum brate sad objavis novu, jako dobra mapa brate, drago mi je da si se vratio, prijavi se i na betl usput ;)

Citat: Aaron poslato Oktobar 17, 2019, 19:36:27 POSLE PODNE
Odlična mapa, sve pohvale, vidi se da si ulozio truda. Samo na parking ulazu imas zuti pickup. Ne znam jesi to htio ili ti je promaklo, ali nema bas neke logike da tu stoji.
To je po defaultu tako haha nisam znao da uklonim. Nije mi bila namera da ostane tako

Mapa za današnje Mappere je bomba, a za tvoj nivo kako znaš da mapaš je previše low!

Biće to bolje dok se vratiš u formu ;)

Citat: daddy. poslato Oktobar 17, 2019, 19:54:08 POSLE PODNE
Bukvalno sam danas po jedno 3. Put odgledavao tvoje mape i bum brate sad objavis novu, jako dobra mapa brate, drago mi je da si se vratio, prijavi se i na betl usput ;)
haha hvala :D Ne prijavljujem se tu, nisam dovoljno dobar xD