LineShop | PS4 Games, Steam Wallets, Smart Watches and other!

Započeo ! Fiki !, Septembar 10, 2019, 15:36:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

LineShop

Bavimo se prodajom raznih stvari od elektronike do igrica, garderobe i ostaloga.

Katalog:

Playstation 4 igrice:

GTA V - 35â,¬ - 70km

Deskripcija:

Igrica je digitalnog oblika, sto znaci da je kupljena na PS Store-u. Akaunt mozete povezati sa Social Club-om te mozete igrati i Online. Igricu mozete brisati i instalirati koliko hocete puta, isto vazi i za prodaju. Garancija Vam je dozivotna.

** Novo u ponudi! **

NBA2k19 - 60â,¬ - 120km

Deskripcija:

Igrica je digitalnog oblika, sto znaci da je kupljena na PS Store-u (PSN Network-u oficialnom store-u). Imate mogucnost da igrate Online bez ikakvih ometnji. Igricu mozete brisati i instalirati koliko hocete puta, isto vazi i za prodaju. Garancija Vam je dozivotna.

PES 2020 - 60â,¬ - 120km

Deskripcija:

Igrica je digitalnog oblika, sto znaci da je kupljena na PS Store-u (PSN Network-u oficialnom store-u). Imate mogucnost da igrate Online bez ikakvih ometnji (ProClub). Igricu mozete brisati i instalirati koliko hocete puta, isto vazi i za prodaju. Garancija Vam je dozivotna.

** Prednarudzbina!! **

FIFA 20 - 60â,¬ - 120km

Deskripcija:

Igrica je digitalnog oblika, sto znaci da je kupljena na PS Store-u (PSN Network-u oficialnom store-u). Imate mogucnost da igrate Online bez ikakvih ometnji. Igricu mozete brisati i instalirati koliko hocete puta, isto vazi i za prodaju. Garancija Vam je dozivotna.

Sve ostale igrice

Ovde su navedene topseller igrice, ukoliko Vas interesuje bilo kakva druga igrica za PS4 mi je posjedujemo samo nam se obratite putem PM-a.

Igrice koje se najvise traze:

Star Wars Battlefront II

Battlefield V

Call of Duty Black Ops 3

Mafia III

SpiderMan (Only on PS4!)

I jos mnogo drugih igara!

Elektronika:

** Trenutno dostupno! **

Smart Watch - 25â,¬ - 50km

Deskripcija:

Imate sve moguce opcije na njemu, sat radi pomocu Bluetooth-a. Radi i na Android i Iphone telefonima. Imate opcije pracenja vasega tlaka, da saljete SMS-ove, da telefonirate, koristite drustvenu mrezu Facebook, dostupan Vam je kalendar, kalkulator, kamera kao i mnostvo ostalih aplikacija.

Steam Walleti:

Steam Wallet od 5â,¬ - 14km - 7â,¬

Steam Wallet od 10â,¬ - 24km - 12â,¬

** Bice dodati veci iznosi! **

Game Accounts:

** Uskoro! **

** INFO **

Metode placanja koje su trenutno dostupne jesu putem banke/ziro racuna, uplatnice, poste, xbon-a.

Vrsimo dostavu po cijelom regionu!

Za sve daljne informacije obratite nam se putem instagram profila.

Dostupni smo i na instagramu gde mozete dobiti live podrsku i biti u toku sa novim ponudama @lineshopofficial .

Takodjer posjedujemo Olx.ba radnju koja pocinje sa radom uskoro.

https://www.olx.ba//profil/LineShop

Vlasnik LineShop-a:
! Fiki !

0 dojmova, previsoka cijena za digitalnu verziju, iskreno ne znam kako mislis uopste ostvariti bilo kakav promet, a pogotovo zaradu

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Septembar 10, 2019, 16:15:56 POSLE PODNE
0 dojmova, previsoka cijena za digitalnu verziju, iskreno ne znam kako mislis uopste ostvariti bilo kakav promet, a pogotovo zaradu
U svom gradu prodajem laganini ako ti ne odgovara zaobidji, moj posao a svakako mi nije frka nikakva tkd

Citat: ! Fiki ! poslato Septembar 10, 2019, 16:26:44 POSLE PODNE
U svom gradu prodajem laganini ako ti ne odgovara zaobidji, moj posao a svakako mi nije frka nikakva tkd
Ako prodajes 'laganini' nemas potrebe ovdje reklamirati, niko ti ne dolazi da te trolla niti da ti zasmeta.
Šta da slučajno prevariš nekog sa ovog foruma, šta bi se desilo? Nismo svi iz BL i vjerujem da te rijetko ko zna sa foruma u RL, tako da ti mozes biti prevarant a da niko ne zna, ne govorim da jesi već znaš i sam da ima ljudi koji jesu. Sretno sa prodajom, preporučio bih ti da postaviš neke dosadašnje prodaje, dojmove i sl. jer ćeš imati jako slab promet osim ako prodaješ po BL van OLX-a, par godina sam preprodavao preko olx-a steam igrice i sl, a ovdje u BiH ima jako puno ljudi koji misle da ćeš ih prevariti i slično ukoliko nemaš dojmove ili par godina od registracije naloga.

Citat: Bašovski poslato Septembar 10, 2019, 16:37:44 POSLE PODNE
Ako prodajes 'laganini' nemas potrebe ovdje reklamirati, niko ti ne dolazi da te trolla niti da ti zasmeta.
Šta da slučajno prevariš nekog sa ovog foruma, šta bi se desilo? Nismo svi iz BL i vjerujem da te rijetko ko zna sa foruma u RL, tako da ti mozes biti prevarant a da niko ne zna, ne govorim da jesi već znaš i sam da ima ljudi koji jesu. Sretno sa prodajom, preporučio bih ti da postaviš neke dosadašnje prodaje, dojmove i sl. jer ćeš imati jako slab promet osim ako prodaješ po BL van OLX-a, par godina sam preprodavao preko olx-a steam igrice i sl, a ovdje u BiH ima jako puno ljudi koji misle da ćeš ih prevariti i slično ukoliko nemaš dojmove ili par godina od registracije naloga.
Znam brt Å¡ta mislis i kako ljudi kontaju stvari ovde na forumu. Hvala na savjetima ovo sam bukvalno otvori u slucaju da se nadje neko

Citat: ! Fiki ! poslato Septembar 10, 2019, 16:46:02 POSLE PODNE
Znam brt Å¡ta mislis i kako ljudi kontaju stvari ovde na forumu. Hvala na savjetima ovo sam bukvalno otvori u slucaju da se nadje neko
Moj ti je prijedlog da dodaš više artikala na olxu, prije ćeš naletit na kupca

Citat: Bašovski poslato Septembar 10, 2019, 17:07:05 POSLE PODNE
Moj ti je prijedlog da dodaš više artikala na olxu, prije ćeš naletit na kupca
hocu, nego imam dosta obaveza oko skole, pa moram da pozavrsavam to uzmem olx kredit i pucam