Spawn organizacija

Započeo Maserati', Avgust 26, 2019, 23:51:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako u pitanju je dinamic kreiranje org , znaci ig kreiram org sve normalno tj enterijer normalno funksionise, promenim spawn u org odem relog i ubaguje mi spawn ima dolje slika
Deo skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/MT1l5VJ

Vidi u kom vw su ti objekti pa setaj igracu taj vw i reseno

Citat: PazzOnee poslato Avgust 27, 2019, 00:00:23 PRE PODNE
Vidi u kom vw su ti objekti pa setaj igracu taj vw i reseno
Ne može ovo biti do VW, samo int pogrešan može ovako ujebat, VW je skroz druga stvar
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Citat: Tomicaa poslato Avgust 26, 2019, 23:51:36 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Ovako u pitanju je dinamic kreiranje org , znaci ig kreiram org sve normalno tj enterijer normalno funksionise, promenim spawn u org odem relog i ubaguje mi spawn ima dolje slika
Deo skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/MT1l5VJ

vidi dal imas na /server - izmeni - spawn point, ako ne onda je pogresan interior kod kreiranja org

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: ʙᴜɴᴛᴀ ꜰᴜᴊɪᴡᴀʀᴀ poslato Avgust 27, 2019, 08:57:56 PRE PODNE
vidi dal imas na /server - izmeni - spawn point, ako ne onda je pogresan interior kod kreiranja org

U tom trenutku kada kreiram org sve normalno radi, cim odem relog odma spawn se pojebe u org, a koliko ja znam nema te cmd tj za spwn point.

Citat: Tomicaa poslato Avgust 27, 2019, 13:29:23 POSLE PODNE

Spam i bezvezno postanje je zabranjeno i biće izbrisano. Isto tako je zabranjeno citiranje nećijeg posta a da ništa korisnog ne dodate u post
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 27, 2019, 13:54:14 POSLE PODNE
Spam i bezvezno postanje je zabranjeno i biće izbrisano. Isto tako je zabranjeno citiranje nećijeg posta a da ništa korisnog ne dodate u post
#Resi_Developere_Sirom_Balkana_a_i_sire

daj nam deo skripte gde cuvas interior posle menjanja spawna

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 27, 2019, 07:14:24 PRE PODNE
Ne može ovo biti do VW, samo int pogrešan može ovako ujebat, VW je skroz druga stvar
Uglavnom dao sam mu do znanja do cega bi moglo biti, ako ga to nije asociralo da proveri i ostale slicne stvari onda...

Ovo ti je samo pogresan Interior kod kreiranja, i ja sam imao isti problem.

A da se potrudis malo i da DEBUG scriptu?

printf - kod kreiranja orge nek ti ispise int interiora & vw-a
printf - kod spawna kad se igrac spawna u orgi nek ti ispise id interiora & vw-a

Bez coda ne znamo niti cemo moci da ti fixamo..
NE salji CODE u pM vec ovde pisi...

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: PazzOnee poslato Avgust 27, 2019, 14:23:46 POSLE PODNE
Uglavnom dao sam mu do znanja do cega bi moglo biti, ako ga to nije asociralo da proveri i ostale slicne stvari onda...
Dao si mu pogresnog doznanja mozgu, na ovoj slici se jasno moze vidjeti da nije do vw-a  -.-

Citat: 002 poslato Avgust 27, 2019, 20:35:37 POSLE PODNE
Dao si mu pogresnog doznanja mozgu, na ovoj slici se jasno moze vidjeti da nije do vw-a  -.-
Vazi

A i neko bi mogao da pročita pravila, @6cadilab9 jasno se vidi da pravilo za spam niko ne je*e ni 2%, jasno piše da ne citiraju jedni druge i sad ne znam jel u generalnim pravilima ili u nekom drugom pdf-u video pravilo "Zabranjeno je pisati isto što je i korisnik iznad vas napisao" (misli se na rešenje) i opet pet odgovora jedan za drugim "int int int int"
Ako nema pravilo u generalnim (100% sam ga video u pdfu nekom nzm jel ima i u generalnim pa zato kazem) valjalo bi se dodati i to pod hitno, aj dobro da razumem da je dodao nešto pametno i korisno ali nista bato
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2019, 22:46:27 POSLE PODNE od Osamu Dazai

//bag
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2019, 22:46:03 POSLE PODNE od Osamu Dazai