Ne radi trafika

Započeo Lidl, Avgust 09, 2019, 02:49:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ne radi /trafika komanda, ne izbacuje nista uopste kao da ne ukucam uopste nista bukvalno ne reaguje
Deo skripte:
CMD:trafika( playerid, params[] ) {

if( IsPlayerInAnyVehicle( playerid ) ) return GRESKA( playerid, "Moras biti van vozila." );

for( new i = 1; i < MAX_BUSSINES; i++ ) {
        if( IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 10.0, BussinesInfo[ i ][ bEnterX ], BussinesInfo[ i ][ bEnterY ], BussinesInfo[ i ][ bEnterZ ] ) ) {
            if( BussinesInfo[ i ][ bType ] == VRSTA_TRAFIKA ) {
				SPD( playerid, dialog_KIOSK, DSTH, D_NASLOV, "Stvar\tCena\nDopuna\t$20\nDopuna\t$50\nDopuna\t$100\nDopuna\t$500\nSprite\t$15\nCokoladica\t$35\nPivo\t$85\nCoca Cola\t$52\nCigare\t$35\nUpaljac\t$15", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
				Trafika[ playerid ] = i;
			}
			else return GRESKA( playerid, "Morate biti kod trafike.");
		}
	}
    return true;
}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2019, 16:01:33 POSLE PODNE od psychosomatic

Bice da ti ne prolazi neka provera, probaj dodati SendClientMessage posle svakog IF statement-a. Ciljam da je problem ili prvi if statement :
if( IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 10.0, BussinesInfo[ i ][ bEnterX ], BussinesInfo[ i ][ bEnterY ], BussinesInfo[ i ][ bEnterZ ] ) ) {

ili mozda cak i ovaj ispod :

Opet kazem, postavi SendClientMessage posle svake provere i vidi gde zastane, ukoliko si compile bez gresaka i warninga naravno.

Za šta ti sluzi ovo ako smem da pitam?
Trafika[ playerid ] = i;

Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Citat: V01D poslato Avgust 09, 2019, 07:56:26 PRE PODNE
Bice da ti ne prolazi neka provera, probaj dodati SendClientMessage posle svakog IF statement-a. Ciljam da je problem ili prvi if statement :

ili mozda cak i ovaj ispod :

Opet kazem, postavi SendClientMessage posle svake provere i vidi gde zastane, ukoliko si compile bez gresaka i warninga naravno.
Pokušaću to

Citat: Jack1337 poslato Avgust 09, 2019, 08:05:52 PRE PODNE
Za šta ti sluzi ovo ako smem da pitam?
Trafika[ playerid ] = i;

Ne znam stvarno, nisam ja radio sistem

Ne mogu da resim, ako neko skonta sta je neka mi napise kako da popravim, hvala :D

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Gledano po kodu, sve je u redu. Mora da ti ne valja provera da li je firma trafika, tacnije "VRSTA_TRAFIKA". Pogledaj kako je definisano i gde se koristi :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Avgust 09, 2019, 20:09:10 POSLE PODNE
Gledano po kodu, sve je u redu. Mora da ti ne valja provera da li je firma trafika, tacnije "VRSTA_TRAFIKA". Pogledaj kako je definisano i gde se koristi :)
san marino / ath edit, tu ne radi /trafika nikad

Citat: Vasic poslato Avgust 09, 2019, 20:09:10 POSLE PODNE
Lepo je definisano, valjda
#define VRSTA_TRAFIKA           17

nije u tome problem ja mislim