Pomoc oko pitaj

Započeo Cappone8989, Avgust 05, 2019, 16:53:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nije nikakav problem,ako mi neko može dati komandu /pitaj
ono kada ideš /pitaj izbaci admin i gamemaster ,trudio sam se napraviti ali ne mogu

Deo skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Galardo

*

mgWhosyGD

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Tigar poslato Avgust 05, 2019, 17:01:50 POSLE PODNE
Dap
Ne znam da li to postoji u verzijama koji su objavljivane,pokusaj skinuti SAv2.4 koji vec ima sve pa provjeri da li to posjeduje pa uzmi sebi  ;)

Citat: Galardo poslato Avgust 05, 2019, 17:02:56 POSLE PODNE
Ne znam da li to postoji u verzijama koji su objavljivane,pokusaj skinuti SAv2.4 koji vec ima sve pa provjeri da li to posjeduje pa uzmi sebi  ;)
Skinuo sam ali ne radi komanda kada idem pitaj odem gamemasterima ukucam tekst ne stigne im pitanja pa sam izbrisao i mod od sa i komandu

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Tigar poslato Avgust 05, 2019, 17:04:10 POSLE PODNE
Skinuo sam ali ne radi komanda kada idem pitaj odem gamemasterima ukucam tekst ne stigne im pitanja pa sam izbrisao i mod od sa i komandu
Nisam te bas dobro skontao,ali uglavnom na SA ti bez obzira na to dali izabrao Admini ili Gamemaster svejedno im dodje pitanje u isti /lp nema nista posebno tako da...

Uzmes iz drugog gm-a i prilagodis sebi ... Jer mi balkanci ne umijemo napravit nista svoje ....
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -